ΘΕΜΑ: Apple event |Φήμες μεταφέρουν την εκδήλωση στις 21 Μαρτίου;

Apple event |Φήμες μεταφέρουν την εκδήλωση στις 21 Μαρτίου; 29/02/2016 10:54 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H τεχνολογική ιστοσελίδα Re/Code αναφέρει πως το πολυαναμενόμενο γεγονός της Apple προς τα μέσα ενημέρωσης, δεν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου όπως είχε πρώτο-διαρρεύσει αλλά στις 21 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα.

Εάν θέλετε να το πούμε διαφορετικά, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο iPhone στις 15 Μαρτίου όπως είχαν αναφέραν οι φήμες έως τώρα. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο προγραμματισμός της Apple ήταν εξ αρχής για τις 21 Μαρτίου ή η εκδήλωση μεταφέρθηκε στην πορεία. Η νέα ημερομηνία ανακοινώθηκε όλο περιέργως από την Κορεατική ιστοσελίδα Underkg, νωρίς την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εκδήλωση η οποία ήταν γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, αναμένεται να λάβει χώρα στις 22 Μαρτίου αν η πηγή επαληθευτεί. Η εταιρεία Apple φέρεται πως έχει στείλει ειδοποιήσεις προς τα media να έχουν ελεύθερο το πρόγραμμά τους από τις 21 έως τις 23 υπονοώντας πως η εκδήλωση αναμένεται μία εβδομάδα αργότερα από την αρχική ημερομηνία. Η είδηση αυτή είχε αγνοηθεί στην αρχή λόγω της μη αναφοράς πηγής, αλλά η ιστοσελίδα Re/Code, φαίνεται να το διασταυρώνει από πολλές πηγές πλέον.Στην εκδήλωση της Apple πέρα του πολυαναμενόμενου iPhone SE, η Apple αναμένουμε να ανακοινώσει και το νέο “iPad Pro” 9,7 ιντσών, καθώς και νέα αξεσουάρ Apple Watch.

Τελευταία νέα: Σύμφωνα με τον John Paczkowski η εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης της Apple θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στο Δημαρχείο της Apple στο Cupertino. Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν η εταιρεία έρθει αντιμέτωπη με το FBI, στα δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 29/02/2016 10:56 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745