ΘΕΜΑ: iPhone 5se |Φήμες λένε για 12-megapixels camera και τιμή 400 - $500;

iPhone 5se |Φήμες λένε για 12-megapixels camera και τιμή 400 - $500; 27/02/2016 11:19 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
O γνωστός πλέον αναλυτής της KGI securities Ming-Chi Kuo, εξέδωσε νέο ερευνητικό σημείωμα προς τους επενδυτές, αντίγραφο του οποίου εστάλη και στην τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors. Στο νέο σημείωμα ο αναλυτής, ισχυρίζεται πως το επόμενης γενιάς 4 ιντσών iPhone της Apple, αναμένεται να διαθέτει 12-megapixel οπίσθια κάμερα, διαψεύδοντας την πρώτη του εκτίμηση για 8 megapixel.

Επίσης επανέλαβε πως το νέο iPhone στις 4 ίντσες οθόνης, θα συνδυάζει κι άλλες προδιαγραφές στο hardware από το iPhone 6s, όπως για παράδειγμα τον επεξεργαστή Α9 και τεχνολογία NFC για την υπηρεσία Apple Pay. Για τη μορφή της, η ίδια αναφορά υποστηρίζει πως σχεδιαστικά θα είναι παρόμοιο με τη συσκευή iPhone 5s, με την οθόνη ελαφρώς κυρτή όπως το iPhone 6 και οι νεότερες εκδόσεις.

Η νέα συσκευή εικάζεται πως θα διαθέτει εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου 16GB και 64GB, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2, Live Photos και μία μπαταρία ελαφρώς μεγαλύτερη 1642 mAh, σε σύγκριση πάντα με το iPhone 5s. Η τεχνολογία οθόνης 3D Touch αναμένεται να περιοριστεί στις συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Ο καλά πληροφορημένος αναλυτής, συνεχίζει να πιστεύει πως η νέα συσκευή θα κοστίζει μεταξύ των $400 - $500 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η νέα χαμηλότερη τιμή αναμένεται να ωθήσει την εταιρεία Apple στις αναδυόμενες αγορές, όπως την Κίνα και την Ινδία. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης η ναυαρχίδα της εταιρείας iPhone 6s, πωλείται από $649.



Η KGI Securities αναμένει αύξηση στις συνολικές αποστολές iPhone 4 ιντσών, που θα αγγίξει το 131% από έτος σε έτος, ήτοι 37 εκατομμύρια μονάδες για το 2016, τόσο από την έλευση της νέας συσκευής όσο και από τη μείωση τιμών της τάξεως του 50% της συσκευής iPhone 5s. To iPhone 5s πωλείται σήμερα στα $450 πλήρη τιμή λιανικής και σύντομα θα πωλείται στα $225.

Η εταιρεία έρευνας μείωσε την πρόβλεψή της για τις νέες αποστολές iPhone 4 ιντσών, στις 18-20 εκατομμύρια μονάδες, διότι πιστεύει πως πολλοί υποψήφιοι πελάτες, που αναζητούν μία 4 ιντσών συσκευή, μετά τη μείωση τιμής, ίσως στραφούν στην οικονομικότερη πρόταση iPhone 5s.

O Kuo επιμένει πως η επερχόμενη συσκευή iPhone 4 ιντσών, θα φέρει τον τίτλο "iPhone 5se", αν και πολλοί θέλουν να πιστεύουν πως θα ονομαστεί “iPhone SE”. Η συγκεκριμένη υποτιθέμενη συσκευή, έχει βαπτιστεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, με ονόματα όπως “iPhone 6c”, “iPhone 5e” και “iPhone 5s Mark II” ως κωδική ονομασία.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα συσκευή των 4 ιντσών iPhone παράλληλα με μία νέα έκδοση iPad Pro στις 9,7 ίντσες, καθώς και μία ανανεωμένη έκδοση του Apple Watch, σε εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης στις 15 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη συσκευή έκτος απροόπτου, αναμένεται να είναι στα ράφια των καταστημάτων στις 18 του ίδιου μήνα. για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να ακολουθήσει το σύστημα προ-παραγγελιών για το συγκεκριμένο προϊόν.

Στο ίδιο σημείωμα αναφέρθηκε και για τις δύο εκδόσεις iPhone 7 Plus με single και double camera.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.