ΘΕΜΑ: SIRI assistant|Η ψηφιακή βοηθός αναμένεται στους υπολογιστές Mac

SIRI assistant|Η ψηφιακή βοηθός αναμένεται στους υπολογιστές Mac 25/02/2016 09:53 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H ψηφιακή βοηθός Siri, αναμένεται να κάνει τη μεγάλη είσοδο, στο λογισμικό OS X 10.12, μέσα στο έτος που διανύουμε. H είσοδος αυτή αναμένεται, μετά από τρία χρόνια δοκιμών, σύμφωνα με την τεχνoλογική ιστοσελίδα 5to9Mac. H αναφορά υποστηρίζει πως η εικονική βοηθός Siri, θα είναι προσπελάσιμη είτε από ένα εικονίδιο στη γραμμή μενού είτε από μία συντόμευση, από την οποία ο χρήστης θα είναι σε θέση να ρυθμίσει κι άλλες παραμέτρους (Πρόσβαση στις Προτιμήσεις της εφαρμογής).

Αγγίζοντας το εικονικό πλήκτρο της ψηφιακής βοηθού Siri, ένα μαύρο διάφανο παράθυρο με το γνωστό Siri Interface, θα εμφανίζεται στη επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα αναπαράστασης. (Michael Steeber). To interface απαρτίζεται από κυματοειδείς πολύχρωμες γραμμές σε κίνηση, οι οποίες υποδειλώνουν τη συνομιλία.Το συγκεκριμένο interface το οποίο εμφανίζεται στις δοκιμασίες, πιθανό να μην είναι και το οριστικό και να δεχθεί αλλαγές, πριν την ανακοίνωσή του το καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με τις πηγές. Εάν ο υπολογιστής Mac είναι συνδεδεμένος σε πηγή ενέργειας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν την ψηφιακή βοηθό Siri, φωνητικά, όπως ακριβώς και στις iOS συσκευές "Hey Siri".

Η ψηφιακή βοηθός Siri, αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού OS X 10.12, με κωδική ονομασία “Fuji”, μαζί με άλλες μικρότερες μικροαλλαγές στην εμφάνιση. Δεν αναμένουμε σε γενικές γραμμές να δούμε ουσιαστικές αλλαγές όπως στην έκδοση Yosemite του 2014.

H Apple πρωτοεμφάνισε την ψηφιακή βοηθό Siri, με την έλευση του iPhone 4s τον Σεπτέμβριο του 2011 κι από τότε η δυνατότητα αυτή, έχει επεκταθεί σε συσκευές όπως, iPad, iPod touch, Apple TV και φυσικά στο Apple Watch. H ψηφιακή βοηθός είναι ικανή να κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο, να ενεργοποιήσει εφαρμογές, να σας ενημερώσει για αποτελέσματα και προγράμματα αγώνων, να αναπαράγει μουσική για εσάς, να σας ενημερώσει για τον καιρό να ορίσει γεγονότα σε ημερολόγια και πολλά ακόμη.

Το λογισμικό OS X 10.12 αναμένεται να ανακοινωθεί στο επερχόμενο World Wide Developers Conference (WWDC 2016) τον Ιούνιο και να δωθεί δημόσια στο ευρύ κοινό, αυτό το Φθινόπωρο.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.