ΘΕΜΑ: Facebook |Επέκταση "Μου αρέσει" με 6 διαφορετικές αντίδρασεις

Facebook |Επέκταση "Μου αρέσει" με 6 διαφορετικές αντίδρασεις 24/02/2016 18:05 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μια επέκτασης του εικονικού πλήκτρου αντίδρασης “Μου αρέσει” και μετονομασίας αυτού σε “Αντιδράσεις”, τόσο στην web έκδοση της εφαρμογής όσο και στην mobile μορφή της. Η αναβάθμιση αυτή προσφέρει στο χρήστη μια ευκολότερη και πιο ποικιλόμορφη αντίδραση σε μία ανάρτηση φίλου και θα ξεκινήσει σταδιακά να εφαρμόζεται παγκοσμίως σήμερα (στην Ελλάδα έχει προχωρήσει η αντικατάσταση).

Για να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο “Αντίδραση” το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μετακινήστε το δρομέα πάνω από το τωρινό “Μου αρέσει” πλήκτρο και να επιλέξετε ένα από τα έξι διαφορετικά κινούμενα emoji icons όταν ένα σκέτο “μου αρέσει” δεν είναι αρκετό.Στις νέες αντιδράσεις συμπεριλαμβάνονται οι: “Μου αρέσει” και άλλες 5 αντιδράσεις που αφορούν την Αγάπη, Χάχα, Ουάου, Λυπημένο, και θυμωμένο εικονίδιο.

“Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή και θέλουμε να είμαστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί κατά τη διάθεσή του. Για περισσότερο από έναν χρόνο έχουμε διεξάγει ενέργειες και έρευνας συμπεριλαμβανομένων των ομάδων για να δούμε ποιες αντιδράσεις χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες. Επίσης παρατηρήσαμε στα υπάρχοντα σχόλια, ποια αυτοκόλλητα είναι αυτά που κυριαρχούν και δηλώνουν τις αντιδράσεις των χρηστών.”

Λεπτομέρειες σχετικές με την εισαγωγή των “Αντιδράσεων” στη mobile εφαρμογή δεν έδωσαν, αν και περιμένουμε τόσο στο Android όσο και στο iOS λειτουργικό σταδιακή αλλαγή, με τη μορφή αναβάθμισης (Update). Το Facebook δήλωσε πως από τις πρώτες δοκιμές οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν θετικές ως προς τη χρήση τους "have received positive feedback so far,” έτσι θεωρούν σίγουρο πως και το ευρύ κοινό των χρηστών θα δεχθεί ευχάριστα να αντικαταστήσει το πλέον μονότονο like με πλήθος εικονίδια, συναισθημάτων.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.