ΘΕΜΑ: Kenu Airframe + |Η ιδανική βάσης στήριξης για το iPhone στο αυτοκίνητο

Kenu Airframe + |Η ιδανική βάσης στήριξης για το iPhone στο αυτοκίνητο 23/02/2016 19:11 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το συνομιλείτε με τη συσκευής iPhone κατά τη διάρκεια της οδήγησης, δεν θεωρείται μόνο άβολο αλλά και πολύ επικίνδυνο. Αρκετοί οδηγοί καθημερινά προκαλούν μικρά ή μεγάλα ατυχήματα, αναζητώντας τη συσκευή τους μέσα στο αυτοκίνητο ή λαμβάνοντας μία εισερχόμενη κλήση την ώρα της οδήγησης. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές βάσεις στήριξης, οι οποίες σας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη συσκευή σας iPhone και σήμερα εμείς, σας προτείνουμε την καλύτερη. Πρόκειται για μία βάση στήριξης της εταιρείας Kenu εν ονόματι Airframe +

Οι εταιρείες κατά το σχεδιασμό μίας βάσης στήριξης ενός smartphone θα πρέπει να λάβουν υπόψιν κάποιες παραμέτρους: Όπως σε τι οχήματα θα χρησιμοποιηθεί, με ποια μέθοδο θα στηριχθεί η συσκευή που θα φιλοξενεί, πως θα ενσωματωθεί η βάση στήριξης στο αυτοκίνητο. Παρότι δεν μπορούμε να πούμε πως η φορητότητα παίζει σημαντικό ρόλο στις βάσεις στήριξης, εν τούτοις η συγκεκριμένη, συνδέεται, αποσυνδέεται και μεταφέρεται πολύ εύκολα.Το μέγεθός της είναι μικρό και το βάρος της είναι ελάχιστο, αλλά είναι ικανή να συγκρατήσει με ασφάλεια το iPhone σας. Για τη στήριξη, η συγκεκριμένη βάση χρησιμοποιεί TIE tipped x 4 άξονες, ώστε να στηρίζεται εύκολα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σας κάθετα και να την περιστρέψετε οριζόντια. Παρότι από μάρκα σε μάρκα αυτοκινήτου έχουμε διαφορετικούς αεραγωγούς, η βάση στήριξης Air Frame+ είναι συμβατή σχεδόν με όλους τους τύπους.


Από τη στιγμή που θα τοποθετήσετε τη βάση, μπορείτε να θέσετε άμεσα τη συσκευή σας iPhone. Χάρη στα ελατήρια που διαθέτει, θα τη συγκρατήσει με ασφάλεια στη θέση της. Το άνοιγμα συγκράτησης της βάσης στήριξης, είναι ικανό για συσκευές έως και 5 ιντσών. Η βάση στήριξης Αirframe+ δεν πρόκειται να φθείρει τις μεταλλικές επιφάνειες της συσκευή σας, καθώς καλύπτεται από TIE ή δέρμα.

Το κόστος της απλής βάσης στήριξης αγγίζει τα $ 29,95, τιμή, κατ’ εμάς λογική με την ποιότητα και τις δυνατότητες που προσφέρει και μία έκδοση leather edition στα $39,95. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα KENU της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.