ΘΕΜΑ: iOS 9.3 beta 4 |H τέταρτη δοκιμαστική έκδοση στους Developers

iOS 9.3 beta 4 |H τέταρτη δοκιμαστική έκδοση στους Developers 23/02/2016 10:22 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple χθες διέθεσε την τέταρτη δοκιμαστική έκδοση της επερχόμενης iOS 9.3 στους προγραμματιστές για έλεγχο, δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη τρίτη δοκιμαστική έκδοση και περισσότερο από δύο μήνες μετά την επίσημη αναβάθμιση iOS 9.2, την τελευταία σημαντική αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9. H νέα αναβάθμιση ξεκίνησε τις δοκιμές από την 11η Ιανουαρίου. Η τέταρτη δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη OTA (over-the-air), από την ενότητα του Apple Developer Center.

Ως μείζονος σημασίας αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9, η iOS 9.3, εισαγάγει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Μια νέα λειτουργία Night Shift Mode, η οποία μειώνει το μπλε φως της συσκευής κι επιτρέπει στους χρήστες της βραδινής ανάγνωσης πιο θερμές αποχρώσεις στην οθόνη της συσκευής iPad ή iPhone. Επίσης φέρει στις αποσκευές της αρκετά εργαλεία εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, όπως multi-user συνδέσεις. Η λειτουργία αυτή περιορίζεται στους πελάτες, MDM (Master Data Management Software) και δεν είναι ορατή στο ευρύ κοινό.

Πολλές εφαρμογές έχουν δεχθεί νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό iOS 9.3. Η εφαρμογή News, συμπεριλαμβάνει περισσότερες εξατομικευμένες προτάσεις, γρηγορότερη ανανέωση, οριζόντια προβολή και inline video, σε συσκευές iPhone . Στη εφαρμογή Υγεία, θα συναντήσετε νέα ενότητα όμοια με του Apple Watch, “Δραστηριότητα”, ενώ στην εφαρμογή Σημειώσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε συνθηματικό σε μεμονωμένες σημειώσεις.

Mέσω εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, μπορείτε να προσθέσετε τραγούδια στην υπηρεσία Apple Music. H λειτουργία CarPlay προσφέρει επιλογές Νέο και “Για σένα”, για καλύτερες μουσικές αναζητήσεις και την επιλογή “Κοντά σου”, χαρακτηριστικό των Χαρτών του CarPlay, το οποίο προσφέρει περισσότερες πληροφορίες τι υπάρχει τριγύρω σας συνδεδεμένο με το Apple Watch και λειτουργικό watchOS 2.2.

Η συσκευή σας iPhone ευρισκόμενη στην έκδοση iOS 9.3 είναι ικανή να υποστηρίζει περισσότερα από ένα, Apple Watches. Τέλος για τους κατόχους iPhone 6s, υπάρχουν νέες συντομεύσεις, στις εφαρμογές Καιρός, Ρυθμίσεις, Πυξίδα, Υγεία, App Store και iTunes Store.


Στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του iOS 9.3, είχε προστεθεί εικονίδιο συντόμευσης για τη λειτουργία Night Shift. Nα σημειώσουμε πως στην τελευταία έκδοση beta 4 το εικονίδιο Night Shift στο Κέντρο ελέγχου έχει ανασχεδιαστεί. Πλέον εμφανίζεται η εικόνα ενός φεγγαριού μέσα σε έναν ήλιο, από το προηγούμενο που ήταν ένα φεγγάρι στο σχήμα ενός ματιού. Μείνετε συντονισμένοι με την επικαιρότητα της ired για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα της Apple.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 23/02/2016 10:25 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.