ΘΕΜΑ: QBracelet |Ένα power Bank για το iPhone που φοριέται στον καρπό σας

QBracelet |Ένα power Bank για το iPhone που φοριέται στον καρπό σας 22/02/2016 18:55 #1

  • Κωνσταντίνος
  • Το Άβαταρ του/της Κωνσταντίνος
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Junior Member
  • Δημοσιεύσεις: 39
H τεχνολογία σε συνδυασμό με την ένδυση μπορεί να λάβει πολλές διαφορετικές μορφές, όμως το περικάρπιο bracelet που σας παρουσιάζουμε σήμερα, είναι κάτι το εντελώς απρόσμενο και ασυνήθιστο. Η ονομασία του, QBracelet δεν υποδεικνύει τη χρησιμότητά του.

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία δεν μετρά τα βήματά σας, ούτε εμφανίζει ειδοποιήσεις, αλλά μπορεί και φορτίζει τη μπαταρία της συσκευής σας. Είναι εξοπλισμένη με μία θύρα MicroUSB και μία θύρα Lightning και ενσωματώνει μπαταρία Lithum-ion χωρητικότητας 1160 mAh. Για να καταλάβετε το μέγεθος, μπορεί να φορτίσει την άδεια συσκευής έως και στο 60 % της στάθμης.Ενώ οι συσκευές powεr bank δεν είναι κάτι καινούριο, συνήθως είναι άβολες στη μεταφορά τους και δεν διεκδικούν τον τίτλο του “κομψού”.

Δεν είμαστε βεβαιοι πως η ιδέα προέρχεται από κάποιον κοσμηματοπώλη, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από μια μαύρη πλάκα με εξέχοντα καλώδια. Πρόκειται για σχεδιασμό κατάλληλος να φορεθεί και από άντρες και από γυναίκες και είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις ματ μαύρη ή ματ ασημί, plus μια επιχρυσωμένης έκδοσης πραγματικά προς επίδειξη.

Ο σύνδεσμος με τις iOS συσκευές, είναι καλά κρυμμένος στο κούμπωμα του bracelet όπως είναι τοποθετημένος για στο FuelΒand. Σημειώστε δε πως συνδεδεμένο με τη συσκευή σας το bracelet συνεχίζει να δείχνει κομψό καθώς δεν κρέμεται από τη συσκευή, ώστε να μπορεί να δεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις, ή να σερφάρει ο κάτοχος της στο διαδίκτυο.

Επίσης όπως και η συσκευή FuelBand, το QBracelet διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Περιγράφεται ως ελαφρύ και κομψό και αρκετά φουτουριστικό στην εμφάνιση, το βάρος αγγίζει μόλις τα 40 - 50 γραμμάρια ανάλογα το μέγεθος, αλλά να είστε σίγουροι πως φοριέται άνετα στον καρπό σας. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης η προαναφερθείσα συσκευή FuelBand ζυγίζει 27 γραμμάρια. Δείτε το video που σας έχουμε επισυνάψει και μπορείτε να κάνετε το σχόλιό σας στη συνέχεια.

Το κόστος ανέρχεται στα $125 ακριβό ε; Να σας ενημερώσουμε πως όλες οι αποχρώσεις και οι εκδόσεις είναι sold out και θα πρέπει να περιμένετε νέα παραγωγή μέχρι το καλοκαίρι.

Παρακολουθήστε το video κι αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε με τη συγκεκριμένη εταιρεία για να σας δώσουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745