ΘΕΜΑ: Galaxy S7 - S7 Edge |Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες της ναυαρχίδες

Galaxy S7 - S7 Edge |Η Samsung ανακοίνωσε τις νέες της ναυαρχίδες 22/02/2016 10:34 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Χθες, στα πλαίσια του Mobile Word Congress η εταιρεία Samsung ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των ναυαρχίδων της, της γραμμής προϊόντων smartphone, Samsung Galaxy S7, και S7 Edge.

Ενώ οι δύο συσκευές φαίνονται παρόμοιες με τις περσινές εκδόσεις Galaxy S6 και S6 Edge, η Samsung ανακοίνωσε τρία χαρακτηριστικά που τις απομακρύνουν από τις περσινές συσκευές.

1. Επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο,
2. Αδιαβροχοποίηση των συσκευών.
3. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Παρά των φημών για τεχνολογία αφής 3D Touch, οι νέες εκδόσεις δε φέρουν το χαρακτηριστικό αυτό.
Επεκτάσιμος Αποθηκευτικός χώρος

Οι εκδόσεις Galaxy S7 και S7 Edge, τώρα συμπεριλαμβάνουν micro SD κάρτες με υποστήριξη έως και 200 GB, επιπρόσθετα του αποθηκευτικού χώρου των 32 GB. Από ό,τι φαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες θα διατεθεί η έκδοση των 32 GB, ενώ άλλες χώρες, θα λάβουν και την έκδοση των 64 GB αποθηκευτικό χώρο. (Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει ή έκδοση των 32 GB).

Οι δύο συσκευές έχουν λάβει πιστοποίηση IP68, δηλαδή ανθεκτικές στο νερό και στη σκόνη. Μπορούν να βυθιστούν σε νερό σε βάθος έως ενάμισι μέτρο και για 30 λεπτά της ώρας. Οι νέες συσκευές Galaxy S7, ενσωματώνουν 3.000 mAh μπαταρίες, αρκετά μεγαλύτερες των 2,600 mAh, πέρυσι.

Και οι δύο συσκευές έχουν λάβει και κάποιες μικροαλλαγές στο σχεδιασμό, καθιστώντας τες ποιο εύκολες στο να τις κρατήσετε στο χέρι. H σειρά Galaxy S7, έχει πιο επίπεδο πλήκτρο αφετηρίας και έχει μειώσει το ποσοστό που εξέχει η οπίσθια κάμερα.

Η έκδοση Galaxy S7 Edge, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 5.5 inch (και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν εκδόσεις quad HD Super AMOLED του περσινού Galaxy S6). Επιπλέον η έκδοση S7 Edge έχει πιο κυρτό σώμα - σύμφωνα με το The Verge -, γεγονός που την κάνει εύκολη στο κράτημα με το ένα χέρι για συσκευή των 5,5 inch.

Η οπίσθια κάμερα στις νέες συσκευές S7 και S7 Edge, είναι πλέον 12 megapixels, υποβαθμισμένη των 16 megapixels των προηγούμενων εκδόσεων. Η εταιρεία Samsung απέδωσε το λόγο στα μεγαλύτερα σε μέγεθος pixels, τα οποία επιτρέπουν 56% περισσότερο φως, από τις προηγούμενες εκδόσεις. Έρχονται επιπλέον με af/1.7 διάφραγμα, το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει περισσότερο φως κατά 25%.

Ο αισθητήρας της κάμερας είναι επίσης διαφορετικός από 16:9 ανάλυση σε 4:3. H κάμερα της συσκευής έχει την ικανότητα να εστιάσει τρεις φορές ταχύτερα, χάρη στo νέo dual pixel system, το οποίο χρησιμοποιεί κάθε pixel ως “focus pixel”, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία Samsung.

Τέλος και οι δύο εκδόσεις S7, τροφοδοτούνται από επεξεργαστή Qualcomm’s Snapdragon 820 κι όχι τον επεξεργαστή της Samsung Exynos, που ήταν ενσωματωμένος στο Galaxy S6. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ποσότητα μνήμης 4 GB RAM, αναβαθμισμένες των 3 GB RAM πέρυσι. Το Galaxy S7 και S7 Edge δεν φέρει USB-C με τη Samsung να αιτιολογεί την απόφασή της αυτή, λόγω της συμβατότητας με τη συσκευή Gear VR και της πρώιμης εμπειρίας της τεχνολογίας.

Οι δύο συσκευές τρέχουν λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow με Samsung’s TouchWiz interface. Οι δύο μεγαλύτερες προσθήκες στο νέο λειτουργικό, είναι νέες επιπρόσθετες χειρονομίες για τη συσκευή S7 Edge, και το χαρακτηριστικό της οθόνης “always-on” η οποία προβάλλει την ώρα και τις γνωστοποιήσεις, ένα ημερολόγιο ή μία φωτογραφία, διαρκώς.


Το λειτουργικό χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εγγύτητας - φωτεινότητας για να διατηρεί ανοιχτή την οθόνη, ενώ εάν βρίσκεται με την όψη προς τα κάτω, στη τσέπη ή μέσα σε τσάντα, να κλείνει. Η Samsung αναφέρει πως η κατανάλωση ενέργειας απο το χαρακτηριστικό αυτό, είναι ελάχιστη.

Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που σας επισυνάπτουμε.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 22/02/2016 10:35 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.