ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Στερεοφωνικά ηχεία και διπλούς φακούς κάμερας;

iPhone 7 |Στερεοφωνικά ηχεία και διπλούς φακούς κάμερας; 20/02/2016 11:17 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Οι εταιρείες - προμηθευτές επεξεργαστών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Cirrus Logic και Analog Devices (ADI), έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για εξαρτήματα της φημολογούμενης επερχόμενης συσκευής iPhone 7, με τους δικούς τους συνεργάτες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes.

Η μαζική παραγωγή της νέας συσκευής iPhone 7, αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο ή τρίτο 3μηνο του τρέχοντος έτους, πριν την επίσημη κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο. Αξιοσημείωτο είναι πως οι αναλυτές της επενδυτικής εταιρείας Barclays, κατά δήλωσή τους, αναφέρουν πως ο χώρος που θα απελευθερωθεί από την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm των τωρινών συσκευών, θα καταληφθεί από ένα δεύτερο ηχείο.

Η είδηση πως η Apple πρόκειται να αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών στη νέα συσκευή iPhone, έχει διασταυρωθεί και με άλλες πηγές και αντ’ αυτού τα ακουστικά θα συνδέονται στη θύρα φόρτισης και σύνδεσης περιφερειακών, Lightning. Η συσκευή αναμένεται να υποστηρίζει ακουστικά Bluetooth, τα οποία με την προσθήκη προσαρμογέα, να γίνονται ενσύρματα.

Εν τω μεταξύ τουλάχιστον μία από τις δύο εκδόσεις iPhone 7 ή iPhone 7 Plus, αναμένεται να εξοπλιστεί με κάμερα διπλών φακών, της εταιρείας ADI, σύμφωνα πάντα με τις εικασίες της ίδιας έκθεσης. Το υλικό από το οποίο θα αποτελούνται οι φακοί, πιθανολογούν πως θα βασίζεται σε τεχνολογία Linx, προσφέροντας πιο φωτεινές και πιο ποιοτικές λήψεις ανάλογης ποιότητας, DSLR. Οι κάμερες LinX's multi-aperture, προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εικόνες σε μικρότερο μέγεθος, γεγονός που προδίδει πως στο νέο iPhone η κάμερα, θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το σώμα της συσκευής.

Στην ίδια έκθεση επιβεβαιώνονται και οι φήμες, που θέλουν την εταιρεία Apple να απομακρύνεται από τη Samsung για την κατασκευή των νέων in-house επεξεργαστών, Α10 και να αναλαμβάνει ολόκληρη τη παραγωγή ο εταίρος προμηθευτής από την Ταϊβαν, TSMC.

Η εταιρεία θα παράξει επεξεργαστές fan-out (InFO) τεχνολογία με λιθογραφική διαδικασία 16 nm και αναμένεται να ξεκινήσει και αυτή, το δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, η αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, αποκάλυψε τους διαφορετικούς επεξεργαστές A9 στις ίδιες συσκευές, από Samsung και TSMC. Ο επεξεργαστής της Samsung ήταν μεγέθους 96 τετραγωνικών χιλιοστών, ενώ της TSMC 104,5 χιλιοστά.

Η διαφορά στο μέγεθος των δύο διαφορετικών επεξεργαστών είναι πολύ μικρές αλλά στις μετρήσιμες επιδόσεις για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, διέφεραν κατά 22%. Η Apple δήλωσε στη συνέχεια πως στην πράξη η διαφορά δεν ξεπερνά 2-3%. Η δήλωση της Apple επιβεβαιώθηκε αργότερα και από ελεγχόμενες δοκιμές πάνω στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών.

Τέλος άλλες φήμες από επίσης αξιόπιστες πηγές συμφωνούν στο γεγονός πως αναμένουμε μία αδιάβροχη συσκευή, χωρίς γραμμές κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής και τον προάγγελο της ασύρματης φόρτισης.
Έχετε ακούσει τίποτα περισσότερο; Ελάτε να το συζητήσουμε.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 20/02/2016 11:19 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.