ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Λεπτότερη οθόνη και bezels με απόκριση σε βρεγμένα δάχτυλα;

iPhone 7 |Λεπτότερη οθόνη και bezels με απόκριση σε βρεγμένα δάχτυλα; 15/02/2016 10:30 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
 Η εταιρεία - προμηθευτής της Apple Japan Display, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τη δεύτερη γενιά οθονών “Pixel Eyes” LCD κατά τη διάρκεια των γιορτών, θέλοντας να μας αναφέρει πως τεχνολογικά προχωρεί μπροστά. Οι οθόνες Japan Display’s “Pixel Eyes”, διευρύνουν τις ικανότητές τους στην τεχνολογία αφής, και η δεύτερη γενιά οθονών φέρνει μερικές εξαιρετικές βελτιώσεις.

Κάνοντας χρήση ενός νέου αισθητήρα, και νέων υλικών, η εταιρεία Japan Display, κατάφερε να μειώσει το πάχος του περιθωρίου (bezels) από 0.8 mm σε 0,5 mm. Στις βελτιώσεις μπορείτε να προσθέσετε μία έντονη απόχρωση στο μαύρο και η οθόνη υποστηρίζει γραφίδα πάχους 1 mm για πιο λεπτομερή σχεδίαση ή γραφή.
Το πιο όμως εντυπωσιακό χαρακτηριστικό στις νέες οθόνες, είναι η ικανότητα απόκρισης με βρεγμένα δάχτυλα. Πολλές υπάρχουσες οθόνες αφής, αδυνατούν να αντιδράσουν κάτω από το νερό κι όταν τα δάχτυλα έχουν υγρασία, καθώς το νερό, συγχέει τους αισθητήρες αφής.

Οι συσκευές iPhones, iPads και Apple Watch για παράδειγμα, δεν αποκρίνονται στο άγγιγμα με βρεγμένα δάχτυλα ή κάτω από την επιφάνεια του νερού. Άρα μία τέτοια εξέλιξη στην οθόνη των συσκευών της η Apple θα την ήθελε, ιδιαίτερα εάν πρόκειται να τις διαφημίσει ως αδιάβροχες.

Κάποιες φήμες για την επερχόμενη συσκευή iPhone 7, αναφέρουν πως ενδέχεται η επόμενη γενιά να είναι ανθεκτική στο νερό. Σε αναφορά της την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα The Motley Fool αναφέρει ότι, η εταιρεία Japan Display, τόνισε πως η δεύτερης γενιάς οθόνες, “Pixel Eyes”, ενδεχομένως να φιλοξενηθούν στο iPhone 7.

Οι οθόνες θα αρχίσουν να κατασκευάζονται μέσα σε αυτό το τρίμηνο, ώστε να είναι διαθέσιμες να συμπεριληφθούν στο iPhone 7, όταν η Apple ξεκινήσει τη συναρμολόγηση της νέας συσκευής, τους καλοκαιρινούς μήνες.
Παρότι η εταιρεία Japan Display συγκαταλέγεται στους προμηθευτές της Apple δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο, εάν οι οθόνες τις εταιρείας θα χρησιμοποιηθούν στο iPhone ή αν η δεύτερης γενιάς οθόνες, τεχνολογίας Pixel Eyes, θα συμπεριληφθούν σε μελλοντικά προϊόντα.

Φήμες όμως υποστηρίζουν πως η εταιρεία Apple και η Japan Display, υπέγραψαν συμφωνία ύψους $1,7 δις. για τις οθόνες των συσκευών iPhone του 2016, οπότε το ερώτημα αν θα δούμε Japan Dispalys οθόνες στο επερχόμενο iPhone 7 ή iPhone 7s, είναι εύλογο.

Ανεξάρτητα από τις εικασίες εάν τα νέα iPhones θα διαθέτουν οθόνες της εταιρείας Japan Technology, οι εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα είναι σημαντικές, καθώς φαίνεται πως νέα χαρακτηριστικά σε επίπεδο οθόνης αναμένουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια, και ο δρόμος των νέων χαρακτηριστικών, οδηγεί στις συσκευές Apple.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Υπάρχει ακόμη καινοτομία τελικά στα προϊόντα της Apple;
Συνημμένα:
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 15/02/2016 10:33 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.