ΘΕΜΑ: Znaps |Η Μοναδική MagSafe μαγνητική σύνδεση, τώρα στο iPhone σας

Znaps |Η Μοναδική MagSafe μαγνητική σύνδεση, τώρα στο iPhone σας 13/02/2016 17:26 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Πρόκειται για ένα project το οποίο αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Kickstarter, προκειμένου να αντλήσει τα απαραίτητα κεφάλαια με στόχο να μεταφέρει τη σύνδεση MagSafe ενός Macbook της εταιρείας Apple, στη συσκευή σας iPhone (Θύρα Lightning). To αξεσουάρ αποκαλείται ως Znaps, και στη ουσία είναι ένας αντάπτορας ο οποίος συνδέεται στη Lightning υποδοχή της iOS συσκευής σας κι ένα ακόμη εξάρτημα το οποίο τοποθετείται στο καλώδιο φόρτισης USB με μαγνητικές ιδιότητες.

Έχοντας λοιπόν τα δυο εξαρτήματα, τον κονέκτορα Znaps και τον αντίστοιχο υποδοχέα μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα καθιστώντας την ταχύτερη διασύνδεση σε συσκευές iPhone ή iPad. Αντίστοιχος υποδοχέας υπάρχει και για micro USB θύρες.Ο αντάπτορας Znaps είναι σε συζητήσεις με διάφορες εταιρείες κατασκευής θηκών προστασίας για να γίνει συμβατός, τόσο για συσκευές iPhone όσο για για iPad. Οι δημιουργοί αναφέρουν πως θα μειώσουν την όποια ταλαιπωρία για αναζήτηση καλώδιου φόρτισης. Το καλώδιο με το εξάρτημα Znaps είναι χρήσιμο τόσο για τη φόρτιση όσο και για τον συγχρονισμό των iOS συσκευών.

Το ό,τι η iOS συσκευή σας είναι σε φόρτιση, αναγνωρίζεται από μια φωτεινή LED λυχνία σε πράσινη απόχρωση. Εάν ανησυχείτε για το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται, μπορούμε να σας καθησυχάσουμε, λέγοντάς σας πως είναι μηδαμινό. Δεν υπάρχει περίπτωση - κατά τα λεγόμενα των δημιουργών - να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη στη συσκευή. Επίσης με κανέναν τρόπο δεν πρόκειται να επηρεάζουν τους χρόνους συγχρονισμού ή φόρτισης της συσκευής.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρώτοι το συγκεκριμένο εξάρτημα σύνδεσης (Lightning USB Adaptor) αρκεί να επενδύσετε το ποσό των $18. Υπάρχουν κι άλλα πακέτα προς πώληση (πολλαπλοί αντάπτορες), φυσικά με υψηλότερη τιμή. Ο συγκεκριμένος αντάπτορας είναι διαθέσιμος από την ίδια την εταιρεία από τον περσινό Νοέμβριο. Σας παραθέτουμε το video ώστε να λάβετε κάθε χρήσιμη πληροφορία.

Περιμένουμε τις απόψεις σας για το συγκεκριμένο αξεσουάρ.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.