ΘΕΜΑ: iPhone 7|Nέα Lightning ακουστικά αναμένονται εντός συσκευασίας

iPhone 7|Nέα Lightning ακουστικά αναμένονται εντός συσκευασίας 13/02/2016 14:00 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple είναι πιθανό να περιμένει το 2017 και το iPhone 7s, προκειμένου να αναπτύξει ακουστικά ακύρωσης θορύβου, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Barclays, σε αναφορά που εξέδωσε σήμερα. Συγκεκριμένα οι αναλυτές Blayne Curtis και Christopher Hemmelgan πιστεύουν πως το 2016 η συσκευή iPhone 7, θα συμπεριλαμβάνει Lightning ακουστικά, αφήνοντας το δυναμικό σύστημα ακύρωσης θορύβου, για τον επόμενο χρόνο.

Οι αναλυτές πιστεύουν πως η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα βασικό digital codec για το λειτουργικό της το 2016, ώστε να δημιουργήσει ακουστικά Lightning αργότερα μέσα στο χρόνο. Η κίνηση αυτή θα προετοιμάσει το έδαφος στην πιθανότητα να συμπεριλάβει η Apple Cirrus Logic’s (Προμηθευτής audio της εταιρείας) προηγμένο λογισμικό αποφυγής θορύβου για το 2017, το οποίο προαπαιτεί ως βάση digital codec για να εγκατασταθεί.
"We still believe there is potential for AAPL to add ANC in the IP7S but believe AAPL is including just the digital headphone in the IP7 this year. Recent speculation surrounding the elimination of the headphone jack in the IP7 is consistent with this move as AAPL will need to provide a digital headset inbox but likely was not willing to spend the extra cost for the ANC functionality."

Οι φήμες για την αφαίρεση υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm στο iPhone 7, άρχισαν να κυκλοφορούν στις αρχές του έτους, όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν το νέο αξεσουάρ θα συμπεριληφθεί στη συσκευασία ή θα πωλείται ξεχωριστά κάτω από το brand name Beats by Dre. Στη σημερινή αναφορά σύμφωνα με τους αναλυτές η υποδοχή του ακουστικού των 3,5 mm, θα αντικατασταθεί από ένα άλλο εξάρτημα ήχου προερχόμενο κι αυτό από την εταιρεία Cirrus Logic.

Άλλες φήμες υποστηρίζουν πως η Apple ετοιμάζει μία Bluetooth πρόταση για το επερχόμενο iPhone, παρόμοια με τα ακουστικά της Bragi Dash για τα οποία άρχισε πλέον η αποστολή των προ-παραγγελιών μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αναμονής. Τα ακουστικά είναι απολύτως ασύρματα με δύο ηχεία και απαιτούν συχνή φόρτιση.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.