ΘΕΜΑ: H Apple αναγνωρίζεται για τη διατήρηση και ανάδειξη Ιστορικών κτιρίων

H Apple αναγνωρίζεται για τη διατήρηση και ανάδειξη Ιστορικών κτιρίων 03/02/2016 17:54 #1

 • ired Blog
 • Το Άβαταρ του/της ired Blog
 • Εκτός Σύνδεσης
 • Moderator
 • Δημοσιεύσεις: 1483
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
O οργανισμός New York Landmarks Conservancy, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, πως ο αποδέκτης του 2016 Chairman's Award, θα είναι ο πρόεδρος της Apple, σε αναγνώριση της διατήρησης και αποκατάστασης ιστορικών αξιοσημείωτων κτιρίων στην πόλη της Νέας Υόρκης από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα το Apple Store της West 14th Street, το Apple Store Upper East Side, το κατάστημα της Apple στο Soho και το Apple Store στο Grand Central Terminal, είναι τα κτίρια στα οποία η παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, έχει συγχωνευτεί με την τεχνολογία . Το κτίριο ορόσημο της Νέας Υόρκης, Grand Central Terminal, καθώς και τα άλλα τρία σημεία-Apple Stores, βρίσκονται σε ιστορικές περιοχές.

Το βραβείο θα δοθεί στην Apple σε γεύμα που θα παραθέσει για τον σκοπό αυτό ο πρόεδρος του Conservancy's 2016 Chairman's Award στις 9 Μαρτίου. Η είδηση αναρτήθηκε για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα iFun. To Landmarks Conservancy's Chairman's Award, δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει και να τιμήσει οργανισμούς και εταιρείες, οι οποίες έχουν αποδείξει αφοσίωση στην προστασία και ανάδειξη της πλούσιας αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης της Νέας Υόρκης.

Το κτίριο Grand Central Terminal είναι ίσως το πιο πολυσύχναστο μέρος της Νέας Υόρκης, εκεί όπου η Apple έχει τοποθετήσει ένα μεγαλοπρεπές κατάστημα. Υπολογίζεται πως ο συγκεκριμένος συγκοινωνιακός κόμβος συγκεντρώνει 700.000 επισκέπτες καθημερινά.

Η νεότερη από της αναγνωρισμένες τοποθεσίες καταστημάτων της Apple είναι το Apple's Upper East Side store, το οποίο βρίσκεται εντός μιας ανακαινισμένης τράπεζας. Η Apple έχει διατηρήσει πολλά από αυθεντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κτίριου άθικτα, συμπεριλαμβανομένου κι ενός χρηματοκιβώτιου, το οποίο έχει μετατραπεί σε αίθουσα VIP.


Το κατάστημα στο Soho στην 103 Prince St., παλαιότερα χρησιμοποιούνταν από την ταχυδρομική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κατάστημα υποβλήθηκε σε ανακαίνηση και επέκταση το 2011. Τέλος το κατάστημα της Apple στη West 14th Street, στο Μανχάταν άνοιξε τις πόρτες του το 2007. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Νέας Υόρκης στην περιοχή Meatpacking και είναι τμήμα της ιστορικής συνοικίας Gansevoort.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 03/02/2016 17:54 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

H Apple αναγνωρίζεται για τη διατήρηση και ανάδειξη Ιστορικών κτιρίων 09/02/2016 16:15 #2

 • Dimitris
 • Το Άβαταρ του/της Dimitris
 • Εκτός Σύνδεσης
 • Junior Member
 • Δημοσιεύσεις: 20
Η αλήθεια είναι πως τα καταστήματά της είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Το κάθε ένα με τον δικό του χαρακτήρα. !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.