ΘΕΜΑ: Το iPhone 7 που θα θέλαμε δεν θα το δούμε ως το 2017

Το iPhone 7 που θα θέλαμε δεν θα το δούμε ως το 2017 16/05/2016 19:04 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
O CEO της Apple Tim Cook είπε πως τα καλύτερα έρχονται στο iPhone. Ερωτηθείς από τον Jim Cramer του τηλεοπτικού δίκτυου CNBC, σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως η συσκευή iPhone πηγαίνει πολύ καλά σε πωλήσεις και δεν πιστεύει πως θα μπορούσε να πάει καλύτερες με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Στις νέες συσκευές iPhone τόνισε ο Tim Cook θα σας παρέχουμε τέτοια χαρακτηριστικά που χωρίς αυτά δεν θα μπορείτε να ζήσετε και δεν γνωρίζατε πως τα χρειαζόσασταν έως σήμερα. Στη ουσία πρόκειται για ένα λίγο διαφοροποιημένο μήνυμα, του αείμνηστου Steve Jobs που είχε πει πως πολλές φορές οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως θέλουν κάτι, μέχρι κάποιος να τους το δείξει.

Δυστυχώς η έννοια διαμόρφωση γνώμης στον Tim δεν είναι τόσο ισχυρή όσο του Steve Jobs. Δεν υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη των χρηστών και ιδιαίτερα μετά τη λειτουργία 3D Touch, ένα χαρακτηριστικό περισσότερο για εφέ παρά χρηστικό εργαλείο. Πολλοί χρήστες φαίνεται πως μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτό.

Μια από τις αιτίες που προσπάθησε να προσδώσει ο Tim Cook στις χαμηλές πωλήσεις του iPhone 6s, ήταν η πως υψηλή ζήτηση για μεγαλύτερες οθόνες εκτονώθηκε από τις συσκευές iPhone 6 / iPhone 6 Plus. "Οι χρήστες εξακολουθούν να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο πιστεύαμε", είπε. (Η Apple περιμένει να χρησιμοποιείτε τις συσκευές iPhone ή iPad για περίπου 3 χρόνια και μετά να περνούν οι συσκευές σε άλλους ιδιοκτήτες).

Ονειρική οθόνη

Ένα από τα χτυπήματα του ανταγωνισμού εναντίον της συσκευής iPhone για παράδειγμα από το Samsung Galaxy ή άλλα smartphones του λειτουργικού Android, είναι πως μπορούν να διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερο σώμα, λόγω των μικρότερων περιμετρικών bezels. Δεν θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια οθόνη 6s Plus σε μια συσκευή 6s ή μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη σε μια συσκευή iPhone 6s Plus;

Επίσης πολύ χρήσιμη θα ήταν και μια μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά η πιθανότητα η Apple να βελτιώσει τη μπαταρία και παράλληλα να μειώνει διαρκώς το πάχος της είναι πρακτικά αδύνατη. Η οθόνη OLED από την εταιρεία Samsung η οποία φημολογείται για την έκδοση iPhone του 2017 (δεν αποτελεί φήμη για την επερχόμενη συσκευή), αναμένεται να είναι ενεργειακά πιο αποδοτική αλλά με τις διαστάσεις της να καλύπτουν όλη την επιφάνεια edge-to-edge, ίσως η ενέργεια στη χρήση παραμείνει ως έχει η ίδια ή λιγότερη.

Τώρα όσο αφορά την ασύρματη φόρτιση ή την αδιαβροχοποίηση της συσκευής, θα ήταν όντως χρήσιμες προσθήκες αλλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές.

Θα αναβάθμιζα τη συσκευή μου αύριο κιόλας, αν μου προσέφερε τη δυνατότητα σύνδεσης δικού μου εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί. Έτσι αυτό που θα προσφέρει είναι μια βελτίωση της κάμερας πάλι, ας ελπίζουμε όχι μικρή καθώς μιλάμε για ανάπτυξη δύο χρόνων έως το 2017.

Η αναβάθμιση των δικτύων σε ταχύτητες 5G και παράλληλα δημιουργία συσκευών 5G, είναι μια αιτία για να αναβαθμίσει ένας χρήστης τη συσκευή του, αλλά δεν αναμένεται μία τέτοια αλλαγή πριν το 2020, μάλλον στο iPhone No 13.

Έτσι στο σύντομο παρόν όλα είναι σχετικά με το σχεδιασμό της οθόνης και τη φωτογραφική μηχανή. Μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται τελικά μέχρι το 2017. Προσωπικά μπορώ να περιμένω, εσείς;
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745