Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: OS X El Capitan: Κυκλοφόρησε ο επίσημος ελληνικός ορθογράφος

OS X El Capitan: Κυκλοφόρησε ο επίσημος ελληνικός ορθογράφος 25/01/2016 12:45 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το El Capitan κυκλοφόρησε και τα reviews των χρηστών ανά τον κόσμο είναι διθυραμβικά. “Solid as rock” και “Solid as El Capitan rock” είναι κάποιες από τις εκφράσεις που διαβάζουμε. Και αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα και τα σχόλια στο ελληνικό Mac App Store είναι εξαιρετικά. Όλα δείχνουν πως έχουμε μπροστά μας μια έκδοση του OS που μπορεί να συγκριθεί ανοικτά με το - θρυλικό πλέον - Snow Leopard.

Η Apple (όπως και με το iOS 9) δείχνει να έχει πλέον “καταλάβει” πως η συνεχής προσθήκη νέων features μάλλον προσθέτει και προβλήματα εκτός των αναμενόμενων διευκολύνσεων. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να βελτιστοποιείται ο κώδικας με στόχο τη διατήρηση των πλεονεκτημάτων του οικοσυστήματος: της ασφάλειας, της ταχύτητας και της ευχρηστίας.Ασυμβατότητες

Βέβαια, σε κάθε αναβάθμιση συναντάμε και κάποιες εφαρμογές που έχουν προβλήματα συμβατότητας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Ελληνικός Ορθογράφος (Proofing Tools) που διανέμεται δωρεάν από τον Apple Authorised Distributor, iSquare. Η προηγούμενη έκδοσή του δεν είναι συμβατή με το El Capitan. Η iSquare όμως, αμέσως μετά την μεγάλη αναβάθμιση του OS X έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα, αναβαθμισμένη και συμβατή έκδοση των proofing tools.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.