Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Πώς να τρέξετε εφαρμογές Android σε Mac ή PC

Πώς να τρέξετε εφαρμογές Android σε Mac ή PC 25/01/2016 11:30 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το Android είναι πια ένα καταξιωμένο λειτουργικό για κινητές συσκευές (smartphone και tablet) και σίγουρα, πολύ διαδεδομένο λόγω της πληθώρας των διαφορετικών κατασκευαστών που το συμπεριλαμβάνουν στις συσκευές τους (ελλείψει εναλλακτικής καθότι το κορυφαίο iOS πάει μόνο σε συσκευές της Apple). Όπως και να έχει, θεωρείται πια αρκετά σταθερό, στιβαρό και αξιόπιστο και, με βάση τους εκατομμύρια χρήστες του, σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν που θα ήθελαν να τρέξουν εφαρμογές Android στο Mac ή στο PC τους.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, είχαμε παρουσιάσει μια λύση για να τρέξετε το Android στο PC σας, αλλά η λύση αυτή δεν ήταν δωρεάν. Και όσον αφορά τα Mac, υπάρχει η λύση του Parallels Desktop for Mac, που μας επιτρέπει να τρέξουμε και το Android μέσα στο Mac -μεταξύ άλλων λειτουργικών συστημάτων - αλλά και πάλι πρέπει να έχουμε αγοράσει το Parallels.



Σ’ αυτό μας το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε κάποιες δωρεάν και μάλιστα πολύ αξιόπιστες λύσεις για να επιτύχετε την πολυπόθητη παρουσία του Android στον υπολογιστή σας, οπότε ... μείνετε συντονισμένοι.

Κατ’ αρχήν, και πριν προχωρήσουμε στο «κυρίως μενού», αξίζει να αναφέρουμε το Bluestacks που είναι μια εφαρμογή που πολλοί χρησιμοποιούν γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό. Μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα της Bluestacks και να κατεβάσετε την εφαρμογή για το PC σας, αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστη, ούτε σταθερή και εν γένει υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες, οπότε, αν θέλετε, πειραματιστείτε. Εμείς την αναφέρουμε για ... καθαρά εκπαιδευτικούς σκοπούς. Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα μας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.