Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: OS X El Capitan: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα αναβάθμιση

OS X El Capitan: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα αναβάθμιση 25/01/2016 10:23 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο, αναμένουμε να κυκλοφορήσει η νέα αναβάθμιση του λογισμικού των υπολογιστών, Mac, OS X El Capitan. Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις σημαντικότερες κατά εμάς ερωτήσεις σχετικές με το νέο λογισμικό, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εάν θα επιτρέψετε την εγκατάστασή του ή όχι.

H Apple καθιέρωσε πλέον τα ονόματα του λογισμικού OS X να δανείζονται από τοποθεσίες της Καλιφόρνια και ο τίτλος El Capitan είναι ιδιαίτερα σημαντικός, από ό,τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Πρόκειται για μία κορυφή στα 3000 πόδια από γρανίτη, η οποία βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο Yosemite.Κατά τη σημειολογία της εταιρείας, πρόκειται για επανασύσταση της εμπειρίας και βελτίωση των επιδόσεων του λογισμικού OS X. Εάν υποθέσουμε πως η νέα έκδοση διορθώνει κάποιες μικρολειτουργίες και μερικά δευτερεύοντα σημεία του λογισμικού Yosemite, τότε ο αριθμός 10.11 ως μικρής σημασίας αναβάθμιση, έχει νόημα.
Πότε θα είναι διαθέσιμο;

Η εταιρεία ανέφερε στην εκδήλωση που παράθεσε προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις 9 Σεπτεμβρίου, πως η νέα αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σε τι τιμή θα έρθει, και πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Το λογισμικό OS X El Capitan, διατίθεται εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Mac App Store.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 25/01/2016 10:24 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.