Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Final Cut Pro X: Οδηγός για αρχάριους

Final Cut Pro X: Οδηγός για αρχάριους 06/02/2016 17:30 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Δεν ονομάζεται άδικα η ναυαρχίδα των προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο. Ο λόγος περί του Final Cut Pro X, του προγράμματος της Apple που, εδώ και δεκαετίες θεωρείται μονόδρομος για όλους τους επαγγελματίες που επεξεργάζονται ταινίες και όχι μόνο αυτούς. Ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται στο Χόλιγουντ και σε πολλά επαγγελματικά στούντιο επεξεργασίας βίντεο και που αυτό και μόνο (και ίσως δυο τρία ακόμη αντίστοιχα) είναι ικανό να σε κάνεις να αγοράσεις Mac.

Αν πάλι είσαι από τους τυχερούς που έχουν Mac, τότε ίσως - μετά από αυτόν τον οδηγό μας - το ξανασκεφτείς και ενδώσεις στην αγορά του. Άλλωστε, με 100 ευρώ αγοράζεις από το Mac App Store ένα πρόγραμμα που κάποτε είχε περίπου 1000 στην αγορά και που αντίστοιχά του κοστίζουν πολύ ακριβότερα και δεν το φτάνουν όσο κι αν προσπαθούν.

Μια πρώτη γνωριμία
Μπορεί να πει κανείς, “έχω το iMovie, δε φτάνει;”. Μα και βέβαια είναι υπέρ-αρκετό αν κάποιος θέλει τα απολύτως βασικά στην επεξεργασία βίντεο. Όμως αν θέλεις το κάτι παραπάνω, τότε το Final Cut pro X είναι μονόδρομος (και με τέτοια τιμή).

Ανοίγοντας λοιπόν το πρόγραμμα, αφού το αγοράσουμε και το κατεβάσουμε από το Mac App Store θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το κεντρικό παράθυρο που μας δείχνει η εικόνα 1.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.