ΘΕΜΑ: Πως γίνεται ανάκτηση κωδικών πρόσβασης και Apple ID

Πως γίνεται ανάκτηση κωδικών πρόσβασης και Apple ID 05/02/2016 19:52 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το να ξεχάσετε το Apple ID ή τον κωδικό πρόσβασης ή ακόμη και τα δύο σίγουρα δεν είναι, ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας συμβεί. Η ταυτότητα Apple ID είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει το οικοσύστημα της Apple, μέσω του λειτουργικού iOS και OS X.

Τώρα, εάν εσείς, ξεχάσετε το Apple ID σας ή το κωδικό πρόσβασης, γνωρίζετε τι ενέργειες πρέπει να κάνετε;Καταρχήν μην χάνετε την ψυχραιμία σας, καθώς συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Η Apple έχει προβλέψει και προσφέρει πολλούς τρόπους ανάκτησης ξεχασμένων Apple ID’s, ή κωδικών πρόσβασης, ενέργειες που είναι διαθέσιμες είτε απευθείας από iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Windows PC ή μέσω web browser.

Οι διαδικασίες που θα σας περιγράψουμε στη συνέχεια, σκοπό έχουν την ανάκτηση ενός ξεχασμένου email (το οποίο παίζει το ρόλο της ταυτότητας, για να συνδεθείτε στην Apple) ή να κάνετε επαναφορά σε έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης.

Πριν ξεκινήσουμε αξίζει να αναφέρουμε πως για οποιοδήποτε πρόβλημά αφορά τη συσκευή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Apple support στη γλώσσα μας, στον αριθμό (00800 4414 5417) για την επαναφορά κωδικού ή ανάκτησης Apple ID, σε περίπτωση που πιστεύετε πως δεν θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.