ΘΕΜΑ: Πώς να συνδέσετε ένα PS3 controller στο Mac σας

Πώς να συνδέσετε ένα PS3 controller στο Mac σας 05/02/2016 19:46 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Γνωρίζατε ότι αν έχετε ένα Playstation 3 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριό του για να παίζετε παιχνίδια στο Mac σας; Μάλιστα η σύνδεση και ο συγχρονισμός του χειριστηρίου με το Mac είναι μια αρκετά απλή διαδικασία άσχετα από την έκδοση του λειτουργικού OS X που μπορεί να έχετε. Παρακάτω, θα σας δείξουμε πώς να κάνετε τη σύνδεση αυτή και πώς να αντιμετωπίσετε κάποια συνήθη μικρο-προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στην πορεία. Θα είσαστε έτοιμοι, ακολουθώντας τον οδηγό μας, σε χρόνο μηδέν.

Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε ένα ασύρματο PS3 controller με δυνατότητα σύνδεσης mini-USB (για φόρτιση) και το αντίστοιχο καλώδιο (mini-USB σε USB) που το συνοδεύει. Το καλώδιο θα το χρειαστείτε μόνο για την πρώτη φορά που θα κάνετε τη σύνδεση και τη ρύθμιση και από εκεί κι έπειτα θα χρησιμεύει μόνο για φόρτιση (όπως κάνουμε και στο Playstation 3.

Εννοείτε ότι ο σκοπός μας είναι να συγχρονίσουμε το χειριστήριο ασύρματα με το Mac μέσω bluetooth. Εξυπακούεται ότι το ή τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν θα πρέπει να υποστηρίζουν τη χρήση χειριστηρίου (gamepad). Εφόσον λοιπόν έχετε καλύψει τις παραπάνω απαιτήσεις πάμε στη ρύθμιση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.