Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: iMessages - Ποιες σημαντικές αλλαγές έφερε το OS X Yosemite

iMessages - Ποιες σημαντικές αλλαγές έφερε το OS X Yosemite 05/02/2016 11:06 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σημαντικές βελτιώσεις αντικρίσαμε στην εφαρμογή Μηνύματα, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, καθιστώντας ευκολότερη τη επικοινωνία. Μεταξύ των βελτιώσεων στην αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής, θα συναντήσετε τη δυνατότητα αποστολής αρχείων ήχου.

Μπορεί να κάνετε εγγραφή φωνής με το πάτημα ενός πλήκτρου και να τη συμπεριλάβετε στο μήνυμά σας, είτε SMS είτε MMS. Ας εμβαθύνουμε λίγο.Τυχαίνει αρκετές φορές να είναι απλώς πιο εύκολο να πείτε κάτι, παρά να το πληκτρολογήσετε.

Για το σκοπό αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα ηχητικά κλιπ. Η νέα αυτή λειτουργία που προστέθηκε στο Yosemite, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύ γρήγορα ένα ηχητικό κλιπ και να το εντάξετε στο μήνυμά σας.

Τα ηχητικά κλιπς δεν αντικαθιστούν λειτουργίες Voice over IP, Skype ή οποιαδήποτε άλλη streaming τεχνολογία, αλλά δρουν συμπληρωματικά και αποστέλλονται μέσω λογαριασμού iMessage είτε σε Mac υπολογιστές, είτε σε iOS συσκευές. Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός και δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε έναν οδηγό γι' αυτόν τον σκοπό.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 05/02/2016 11:07 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.