ΘΕΜΑ: 5 σημαντικά χαρακτηριστικά του OS X Yosemite

5 σημαντικά χαρακτηριστικά του OS X Yosemite 04/02/2016 19:52 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Με την κυκλοφορία τις πιο πρόσφατης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος OS X Yosemite για Mac τον περασμένο Οκτώβριο, η Apple εισήγαγε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, αναβαθμισμένες εφαρμογές, και βελτιώσεις σε θέματα ασφαλείας.

Τα χαρακτηριστικά που έλαβαν τη μεγαλύτερη δημοσιότητα και αποδοχή του κοινού αφορούσαν το ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας, η βελτιωμένη χρήση των κοινοποιήσεων, η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων απευθείας από τους υπολογιστές Mac και μερικές φανταστικές βελτιώσεις και αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών iOS 8 και Mac.
Αυτή είναι μόνο η κορυφή - όπως συνηθίζουμε να λέμε - του παγόβουνου για τα νεοφερμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμη τα οποία είναι κρυμμένα και περιμένουν "υπομονετικά" κάποιον χρήστη να τ' ανακαλύψει.

Έχοντας λοιπόν αυτή τη σκέψη κατά νου, σας παραθέτουμε 5 εξαιρετικές δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος OS X Yosemite, που μάλλον δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη γιατί ίσως να αγνοείτε την ύπαρξή τους.
Θα χρησιμοποιούμε τη αγγλική ορολογία για τα 5 σημαντικά χαρακτηριστικά που θα αναλύσουμε στη συνέχεια, δίνοντας ένα ελληνικό υπότιτλο χάριν του άρθρου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 04/02/2016 19:53 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745