Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο αργής κίνησης σε κανονικό στο iPhone

Πώς να μετατρέψετε ένα βίντεο αργής κίνησης σε κανονικό στο iPhone 23/01/2016 13:23 #1

 • ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
 • Το Άβαταρ του/της ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
 • Εκτός Σύνδεσης
 • Moderator
 • dead men tell no tales
 • Δημοσιεύσεις: 16
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μετατροπή ενός slow motion video σε κανονικό με την εφαρμογή φωτογραφιών του iPhone.

Όπως ξέρουμε, η σύλληψη ενός βίντεο αργής κίνησης με την κάμερα του iPhone και την εφαρμογή της κάμερας είναι κάτι πολύ εύκολο. Απλά επιλέγουμε «Αργή Κίνηση» στην εφαρμογή της κάμερας, τραβάμε τις σκηνές που θέλουμε, και αμέσως έχουμε ένα βίντεο με το εφέ του slow motion που είναι πολύ όμορφο κι εντυπωσιακό. Τι γίνεται όμως αν δε θέλαμε να τραβήξουμε βίντεο αργής κίνησης ή αν αλλάξουμε γνώμη αφού το δούμε, και αποφασίσουμε ότι θα προτιμούσαμε την κανονική ροή του χρόνου; Όπως και να έχει, το να μετατρέψουμε ένα βίντεο αργής κίνησης σε κανονικό, είναι παιχνιδάκι και γίνεται στο ίδιο το iPhone, χωρίς να χρειαστούμε κάποια επιπλέον εφαρμογή, πέρα από αυτήν των Φωτογραφιών.
Η τεχνική που θα δείξουμε, ισχύει με κάθε βίντεο αργής κίνησης που τραβήξαμε και ασχέτως;της ταχύτητας που έχει τραβηχτεί. Αφού μετατρέψετε όμως το βίντεό σας σε κανονικό, δε μπορείτε να το επαναφέρετε σε αργή κίνηση άπαξ και το αποθηκεύσετε.
Δείτε ακόμη: Εφαρμογή "Φωτογραφίες" για Mac (www.ired.gr/blog/item/1332-photo-app-mac.html)
Πώς γίνεται
Με τη βοήθεια του ίδιου εργαλείου που χρησιμοποιούμε για να αλλάξουμε την ταχύτητα της αργής κίνησης σε ένα βίντεο slow motion, μπορούμε να το μετατρέψουμε και σε βίντεο κανονικής κίνησης.
 • Ανοίγουμε την εφαρμογή Φωτογραφίες.
 • Επιλέγουμε το βίντεο αργής κίνησης που μας ενδιαφέρει και πατάμε το Αλλαγές (πάνω δεξιά).
 • Χρησιμοποιούμε τους δύο δείκτες πάνω στη γραμμή χρόνου στο κάτω τμήμα της φωτογραφίας και τους πλησιάζουμε τον ένα προς τον άλλο μέχρι να ενωθούν και να γίνουν ένα.
 • Μόλις ενωθούν, θα δούμε ότι θα συμπέσουν με το μεγαλύτερο δείκτη από κάτω που δείχνει τα καρέ του βίντεο. Αφού το επιτύχουμε, πατάμε το Τέλος (κάτω δεξιά) και είμαστε έτοιμοι.

Αυτό ήταν και, όπως είδατε είναι πολύ απλό. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι αλλαγής του βίντεο αργής κίνησης σε κανονικό, όπως η χρήση του iMovie ή άλλων εφαρμογών και διαδικτυακών υπηρεσιών, αλλά γιατί να παιδεύεστε; Η χρήση του ήδη υπάρχοντος εργαλείου μέσα στις Φωτογραφίες είναι μακράν η ευκολότερη και ταχύτερη λύση.
Εξυπακούεται ότι μιλάμε για πρόσφατη έκδοση του iOS (9 και άνω) ώστε να υπάρχει η συγκεκριμένη λειτουργία και να υποστηρίζεται η κάμερα της συσκευής σας (iPhone/iPad/iPod Touch). Αν δεν καλύπτονται τα παραπάνω προαπαιτούμενα, η επιλογή δε θα υπάρχει καθόλου.
Δείτε ακόμη: Οδηγός για Slow Motion βίντεο με iPhone (www.ired.gr/blog/item/1668-slow-motion-video-from-iphone.html)
από Elichord
Συνημμένα:
Dead men tell no tales
Τελευταία διόρθωση: 23/01/2016 16:55 από jericho.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.