Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: MovieSpirit, + PhotoJus Romance FX Pro, TranslateSafari2

Review: MovieSpirit, + PhotoJus Romance FX Pro, TranslateSafari2 23/01/2016 17:21 #1

  • Νίκος Γιάννου
  • Το Άβαταρ του/της Νίκος Γιάννου
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 173
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
MovieSpiritΠρώτη πρόταση, το “MovieSpirit”. Δημιουργήστε ταινίες που περιλαμβάνουν videos, φωτογραφίες, τις ηχογραφήσεις σας, κείμενο και μουσική, εύκολα και γρήγορα. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε και slow ή fast motion effects. Αρκετά καλό, δοκιμάστε το.

Μέγεθος: 39,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 7€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

+ PhotoJus Romance FX ProΕίστε ερωτευμένοι ή απλά θέλετε να το “δηλώσετε” στο έτερο ήμισυ; Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε. Επιλέξτε (ή συλλάβετε) φωτογραφία, προσθέστε αστεράκια, καρδούλες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε (πάντα σχετικό με το αντικείμενο της εφαρμογής) και μοιραστείτε το στα social media ή αποθηκεύστε τη φωτό στο άλμπουμ κάμερας. Σκεφτείτε προνοητικά, πλησιάζει η 14η του Φλεβάρη...

Μέγεθος: 44,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

TranslateSafari2Αγνοήστε την εμφάνιση της εφαρμογής, έτσι κι αλλιώς, δεν θα χρειαστεί να την ανοίγουμε συχνά. Με την εγκατάστασή της, πρέπει κατά την πρώτη περιήγησή μας στον Safari να επιλέξουμε το σήμα του διαμοιρασμού, να πάμε στα “λοιπά” και να ανοίξουμε τον διακόπτη του extension - στην κάτω σειρά των επιλογών. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το extension της εφαρμογής, οι σελίδες που θα επισκεπτόμαστε θα μεταφράζονται στα Ελληνικά. Θα σας ζητηθεί η επιλογή της υπηρεσίας, σας προτείνω το Google και όχι το Bing Translate.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πως μετά την πρώτη μεταφρασμένη σελίδα, μπορούμε να περιηγηθούμε σε αυτή και να επιλέγουμε συνδέσμους για να πάμε σε άλλες σελίδες, ενώ η μετάφρασή τους συνεχίζεται κανονικά. Το app είναι must και έχει και άλλες δυνατότητες, όπως η εκφώνηση. Σας αφήνω να τις ανακαλύψετε.

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη!

Μέγεθος: 18,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Fly you fools..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.