Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: DMD 360, Smart PDF Scanner & Jet Ball Arkanoid

Review: DMD 360, Smart PDF Scanner & Jet Ball Arkanoid 23/01/2016 14:42 #1

  • Νίκος Γιάννου
  • Το Άβαταρ του/της Νίκος Γιάννου
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 173
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
DMD 360Ξεκινάμε; Λοιπόν, όσοι δυσκολεύονται να συλλάβουν φωτογραφίες πανοράματος με το default app, θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως το DMD 360. Μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε φωτογραφίες - πανοράματα ακόμα και 360 μοιρών. Το καλό της ιστορίας είναι πως όταν έχουμε ευθυγραμμίσει σωστά τη συσκευή μας, η εφαρμογή “τραβάει” την επόμενη φωτογραφία, αυτόματα. Και μόνο τότε! Δοκιμάστε τη! Οι κριτικές στο ελληνικό και στα διεθνή App Stores είναι τουλάχιστον διθυραμβικές.

Μέγεθος: 6,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 12+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Smart PDF ScannerΕπόμενη πρότασή μας, μια απλή και συνάμα εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή δημιουργίας αρχείων PDF, από την κάμερα ή τις αποθηκευμένες φωτογραφίες μας. Δουλεύει εξαιρετικά καλά και τη συνιστώ, ειδικά τώρα που διατίθεται δωρεάν.

Μέγεθος: 5,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Jet Ball ArkanoidΠρόκειται για έναν κλώνο του παλιού, καλού, Arkanoid, που σας είχαμε προτείνει και πάλι στο παρελθόν. Είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι με καλά γραφικά και “ok” ήχο. Δυστυχώς, στην έκδοση που βρίσκεται σε προσφορά (η κανονική τιμή της είναι 2€) στο τέλος κάθε πίστας εμφανίζεται μια διαφήμιση. Μικρό το κακό. Το παιχνίδι είναι πλήρως λειτουργικό και απολαυστικό. Σημαδεύοντας σωστά τα κατάλληλα τουβλάκια μπορείτε να αποκτήσετε extras όπως “ζωές” ή όπλα. Επίσης, ανάλογα με την εμπειρία σας, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 26,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch
Fly you fools..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.