Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: API for Java 4, PhotoJus Weather FX Pro & 007’s Vidicon

Review: API for Java 4, PhotoJus Weather FX Pro & 007’s Vidicon 23/01/2016 14:31 #1

  • Νίκος Γιάννου
  • Το Άβαταρ του/της Νίκος Γιάννου
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 173
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
API for Java 4Ξεκινάμε με μια κάπως πιο εξειδικευμένη πρόταση, που αφορά τους φίλους μας που θέλουν να ενημερωθούν για τα API’s (Application Programming Interface - Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών) της πασίγνωστης, Java. Πιο απλά, μέσα σε μια εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε τεκμηριώσεις (documentation) για πάνω από 1000 API’s. Σίγουρα δεν αφορά την πλειοψηφία των αναγνωστών μας, αλλά περιοδικά, προσπαθούμε να καλύψουμε το γνωστικό πεδίο όσων περισσότερων φίλων μας μπορούμε. Τώρα, για τους λάτρεις του προγραμματισμού, το συγκεκριμένο app μπορεί να αποτελέσει έναν “έξυπνο” και χρήσιμο οδηγό.

Έκδοση αναφοράς Java: 1.4

Μέγεθος: 28,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

PhotoJus Weather FX ProΠροσθέστε εφέ καιρού στις φωτογραφίες σας, ή, συλλάβετε μία νέα, βλέποντας σε πραγματικό χρόνο το αποτέλεσμα. Πολύ καλή! Κρατήστε δύο σημειώσεις: Μετά τη λήψη της φωτό, μπορείτε να “σβήσετε” τα εφέ σε κάποια συγκεκριμένα σημεία της φωτογραφίας και, το “night storm” effect κρασάρει την εφαρμογή στο iPhone 6 Plus (9.2 έκδοση iOS). Συνολικά, για δωρεάν, αποτελεί μία δυνατή πρόταση. Αν προστεθούν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις και ρυθμίσεις ως προς την “ένταση” των εφέ, θα κάνει μεγάλη επιτυχία στο App Store.

Μέγεθος: 17,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

007’s VidiconΤην προηγούμενη φορά που είχε μπει σε προσφορά η συγκεκριμένη εφαρμογή πολλοί από τους αναγνώστες μας δεν είχαν προλάβει να την κατεβάσουν δωρεάν. Σήμερα μας δίνεται μία ακόμη ευκαιρία. Τραβήξτε video χωρίς να σας καταλάβει κανείς. Διακριτικά και αποτελεσματικά. Ειδικά στο “Web Mode”, εμείς σερφάρουμε κανονικά μέσω browser και η κάμερα καταγράφει.

Μέγεθος: 5,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 10€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Fly you fools..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.