Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: VPN Master Pro, Sniper Shooter & Localscope

Review: VPN Master Pro, Sniper Shooter & Localscope 23/01/2016 14:24 #1

  • Νίκος Γιάννου
  • Το Άβαταρ του/της Νίκος Γιάννου
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 173
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
VPN Master ProΚαλημέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει! Και iPhone χωρίς μια καλή υπηρεσία VPN θα προσέθετα... Λοιπόν, επιλέξτε χώρα που θέλετε να εμφανίζεται πως βρίσκεται η συσκευή σας και συνδεθείτε. Θα δημιουργηθεί μία σύνδεση VPN. Μέσα από αυτή, αν για παράδειγμα έχετε επιλέξει την Αγγλία, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο εκεί, όπως το BBC iPlayer. Για δωρεάν λύση, είναι καλή. Κάποιες φορές δεν εμφανίζει κάποιες χώρες, κυρίως όταν οι αντίστοιχοι servers δεν είναι ενεργοί. Καλό είναι να υπάρχει στο iPhone σας, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί να προσποιηθούμε πως είμαστε σε άλλη χώρα.

Μέγεθος: 2,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Sniper ShooterΑπλό και “ok” shooter game. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την κανονική τιμή των 5€. Για δωρεάν είναι μια χαρά. Χωρίς πολλές ρυθμίσεις κλπ, ανοίξτε το app και ξεκινήστε αμέσως τη μάχη.

Μέγεθος: 23,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 17+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

LocalscopeΤελευταία πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που πριν την δοκιμάσω δεν την είχα “πιστέψει”. Λάθος μου. Μπορούμε σε ένα περιβάλλον, να δούμε γύρω από την πραγματική τοποθεσία μας, ενδιαφέροντα μέρη μέσω της Google, του Yelp κλπ, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κοντά μας, αναφορές τοπικού ενδιαφέροντος στην Wikipedia και πολλά άλλα. Όλα, μέσα από ένα app, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 11 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 12+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Fly you fools..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.