Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: YouGig, Archimedes Calculator & Backup My Contacts

Review: YouGig, Archimedes Calculator & Backup My Contacts 23/01/2016 14:06 #1

  • Νίκος Γιάννου
  • Το Άβαταρ του/της Νίκος Γιάννου
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 173
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
YouGigΞεκινάμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Σαφώς και τα περισσότερα από τα events μπορούμε να τα βρούμε με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι κακό να είναι και κάπου μαζεμένα. Η ποιότητα είναι από μέτρια έως καλή και θα βρείτε πολλούς κλασικούς καλλιτέχνες όπως οι Scorpions, οι Tears for Fears και ο Phil Collins.

Μέγεθος: 7,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 12+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Archimedes CalculatorΑν από ένα calculator αναζητείτε πιο ψαγμένα πράγματα όπως τα διαγράμματα και οι εξισώσεις, τότε το Archimedes Calculator είναι για εσάς. Στη σελίδα του κατασκευαστή αναφέρεται πως υπάρχουν αγορές μέσα από την εφαρμογή, χωρίς όμως να σημειώνεται σε ποιες περιπτώσεις. Όσο το δούλεψα λειτούργησε άψογα, προφανώς θα ζητείται αγορά σε κάποιες πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ καλοφτιαγμένη, επιστημονική εφαρμογή.


Μέγεθος: 17,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Backup My ContactsΌσοι δεν κάνουν χρήση του iCloud (ως αντίγραφο ασφαλείας των επαφών τους) ή όσοι θα ήθελαν άμεσα να στείλουν ένα αντίγραφο της λίστας επαφών τους με mail, θα βρουν χρήσιμη αυτή την εφαρμογή. Επιπροσθέτως, υπάρχει η δυνατότητα της αποθήκευσης στο Dropbox. Για την ανάκτηση των επαφών μας, αρκεί το άνοιγμα του “.vcf” αρχείου που η εφαρμογή δημιούργησε. Η εφαρμογή κάνει καλά αυτό που “υπόσχεται”. Την προηγούμενη φορά που ήταν σε καθεστώς προσφοράς, πολλοί φίλοι δεν είχαν προλάβει να την κατεβάσουν και σήμερα είναι μια ευκαιρία (λογικά για λίγες ώρες ακόμα) να το κάνουν.

Μέγεθος: 1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Fly you fools..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.