ΘΕΜΑ: Review: Bike Calculator Pro, Delete Duplicates + & PhotoViva

Review: Bike Calculator Pro, Delete Duplicates + & PhotoViva 23/01/2016 12:08 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Bike Calculator ProΞεκινάμε με μια αρκετά εξειδικευμένη εφαρμογή, το Bike Calculator Pro. Είναι ιδανική για τους λάτρεις του ποδηλάτου. Μπορούμε να εισάγουμε κάποια στοιχεία όπως την ηλικία και το βάρος μας, τη στάση με την οποία ποδηλατούμε, τη φορά του ανέμου, την κλίση, την ταχύτητα και την απόσταση της διαδρομής μας και η εφαρμογή μας παρουσιάζει με ακρίβεια κάποια δεδομένα, όπως τις θερμίδες που αντιστοιχούν ή την ενέργεια (σε Watts) που “ξοδέψαμε”.
Must για τους ποδηλάτες που δεν έχουν ακόμα προβεί σε κάποια αγορά αντίστοιχης εφαρμογής.

Μέγεθος: 4,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Delete Duplicates +Συνεχίζουμε με μια εφαρμογή που σας έχουμε προτείνει και πάλι στο παρελθόν. Η δουλειά της είναι να βρίσκει τις διπλές καταχωρήσεις μας στις επαφές και να μας προτρέπει να τις διαγράψουμε (μπορούμε να επιλέξουμε ποιο θα είναι το κριτήριο, όπως το να κρατήσουμε την πιο πρόσφατα καταχωρημένη εγγραφή). Σας προτείνουμε πρώτα ένα back up των επαφών σας, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την ίδια την εφαρμογή και μετά να προχωρήσετε τη διαδικασία. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, πάντα να υπάρχει η επιλογή του restore.

Μέγεθος: 3,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

PhotoVivaΤο PhotoViva είναι μια πρόταση για επεξεργασία των φωτογραφιών μας που απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με άπειρες επιλογές παραμετροποίησης. Εδώ τα πράματα είναι απλά. Φορτώστε ή συλλάβετε τη φωτό που θέλετε να επεξεργαστείτε, επιλέξτε εφέ, ρυθμίστε την έντασή του από το σχετικό slider και αν θέλετε ζωγραφίστε πάνω σε αυτή. Φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε το αποτέλεσμα στα social media. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 16,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.