Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: Uri and Cosmos, City 70s80s90s & PhotoTangler Collage Maker

Review: Uri and Cosmos, City 70s80s90s & PhotoTangler Collage Maker 23/01/2016 12:05 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Uri and CosmosΞεκινάμε με ένα παιχνίδι που, δοκιμάζοντάς το, με γοήτευσε, κυρίως λόγω της μουσικής του. Δεν μπορώ να πω πως μέσα σε 30 λεπτά έβγαλα εντελώς άκρη με τον χειρισμό του κλπ, σίγουρα όμως θα επανέλθω.

Σκοπός μας, οι ήρωές μας (Uri και Cosmos) να επιστρέψουν στο σπίτι. Σε κάθε ενέργειά μας θα πρέπει να συνυπολογίζουμε το διαθέσιμο οξυγόνο αλλά και τα διαθέσιμα καύσιμα.

Μου άρεσε επίσης η αίσθηση της βαρύτητας όταν ο ήρωας είναι πάνω σε έναν πλανήτη. Αν ανακαλύψετε κολπάκια κλπ για το παιχνίδι, pls, γράψτε τα στα σχόλια!

Μέγεθος: 48,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+ (φανταστική βία)

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

City 70s80s90sΓενικά, δεν προτείνω εφαρμογές που απλά “παίζουν” μουσική, ειδικά από τη στιγμή που με τα Spotify & Apple Music μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ακούσουμε ότι θέλουμε. Εδώ έχουμε μια εξαίρεση. Αν το φόρτε σας είναι τα 70’s, τα 80’s ή τα 90’s, αυτή η radio type εφαρμογή θα σας αρέσει. Επιλέξτε τον σταθμό που αναπαράγει τραγούδια από τη δεκαετία που προτιμάτε και αφεθείτε. Πατώντας στο σημείο που αναγράφονται τίτλος και καλλιτέχνης, θα εμφανιστεί και το σχετικό artwork.

Μέγεθος: 477 KB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 6€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

PhotoTangler Collage MakerΤέλος, σας προτείνουμε (πάλι) μια εφαρμογή που “αναλαμβάνει” να φτιάξει ένα κολάζ με αγαπημένες φωτογραφίες σας. Επιλέξτε μερικές από τις φωτογραφίες σας, τοποθετήστε τις όπως εσείς επιθυμείτε στην οθόνη (βλέπετε live το τελικό αποτέλεσμα), αλλάξτε το χρώμα του background και αποθηκεύστε, επιλέγοντας την maximum ανάλυση. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 1,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 4€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.