Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: Videos in Video, Weight Diary & Directing ZoNe

Review: Videos in Video, Weight Diary & Directing ZoNe 23/01/2016 11:20 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Videos in VideoΞεκινάμε με μία εφαρμογή επεξεργασίας video, που μας παρέχει τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε πολλά video μέσα σε ένα.
Η λειτουργία αυτή είναι αρκετά πρωτότυπη, όμως δεν θα έλεγα πως είναι και η πιο εύκολη. Αν έχετε σκοπό να αφιερώσετε χρόνο για την εκμάθησή της, η εφαρμογή αξίζει. Μοναδικό παράπονό μας, η μη ανανέωσή της για τις αναλύσεις των πιο πρόσφατων συσκευών.

Μέγεθος: 27,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 6€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Weight DiaryΑν και χρησιμοποιώ την εφαρμογή Υγεία για να καταχωρώ τις ενδείξεις της ζυγαριάς (με ωραία θέματα καταπιάνομαι πρωί πρωί), η συγκεκριμένη, με κέρδισε. Μπορούμε να ορίσουμε στόχο, την αναγραφή του BMI και εισάγοντας τις τιμές (αν γίνεται και σε καθημερινή βάση) μπορούμε να έχουμε τη συνολική εικόνα σε ένα πραγματικά πανέμορφο περιβάλλον χρήστη. Με κάθε καταχώρηση βάρους μπορούμε να εισάγουμε και τις σημειώσεις μας (π.χ. 110kg - last night, γουρουνοπούλα). Μου άρεσε πολύ.

Μέγεθος: 7,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Directing ZoNeΤο παιχνίδι αυτό είναι πραγματικά πρωτότυπο αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά δύσκολο! Με το δάχτυλο μας, ελέγχουμε την κίνηση δύο μικρών κουκίδων, με σκοπό, να μην πέσουν επάνω στα εμπόδια. Αν τα πάτε καλά, ενημερώστε pls στα σχόλια (σχόλια τύπου “γέρασες”, παρακαλώ να αποφευχθούν)! Επίσης, η μουσική του είναι πολύ καλή και συνεπικουρεί στην ατμοσφαιρικότητα του παιχνιδιού. Είναι καλό, αλλά δύσκολο.

Μέγεθος: 42,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 9+ (ήπια ώριμα θέματα)

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.