ΘΕΜΑ: Review: The Room, iFunFacePro & IQ Mission

Review: The Room, iFunFacePro & IQ Mission 23/01/2016 11:07 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
The RoomΞεκινάμε γρήγορα με το “The Room” γιατί είναι ήδη αρκετές ώρες η προσφορά “στον αέρα” και δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει.
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να διατίθεται στο εξής δωρεάν, για να προμοτάρει τις επόμενες δύο εκδόσεις. Αρκεί να σας πούμε πως βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη έκδοση του παιχνιδιού ενώ όλα ξεκίνησαν από τη συγκεκριμένη έκδοση που διατίθεται δωρεάν.
Θεωρώ πως ο τίτλος άλλαξε τα δεδομένα των puzzle games στο iOS. Κατεβάστε το, αν έχετε iPad. Εμείς, σας ετοιμάζουμε αφιέρωμα για την πιο πρόσφατη και τρίτη έκδοση. Αν έχετε iPhone, αναζητήστε την μικρότερη έκδοση με την ονομασία "The Room pocket", που και αυτή, διατίθεται δωρεάν, αλλά με αγορές μέσα από την εφαρμογή.

Μέγεθος: 210 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.1.1

Ηλικίες: 9+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPad.

iFunFaceProΣυνεχίζουμε με μια αρκετά συμπαθητική και διασκεδαστική εφαρμογή. Αλλάξτε πρόσωπα σε φωτογραφίες. Διαλέξτε από την βιβλιοθήκη σας, ή συλλάβετε φωτογραφίες επί τόπου. Αν και οι οδηγίες που δίνονται για βήμα προς βήμα αντικατάσταση των προσώπων μιας φωτογραφίας είναι πολύ “εξυπηρετικές”, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να δημιουργήσω κάτι καλό. Μάλλον δεν το’χω...

Μέγεθος: 33,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

IQ MissionΆφησα για το τέλος ένα ωραίο puzzle / IQ game. Είναι έξυπνο και εθιστικό και σας το συστήνω. Μη διστάσετε επειδή έχει αγορές μέσα από την εφαρμογή, αν λύνετε τα puzzles, προχωράει κανονικά. Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!

Μέγεθος: 159 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 4.3

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745