Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: Voices, Fotocam Pop Art, Gramory & AirTycoon 3

Review: Voices, Fotocam Pop Art, Gramory & AirTycoon 3 22/01/2016 19:31 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
VoicesΒελτιώστε την προφορά σας στα Αγγλικά. Η εφαρμογή είναι αρκετά πρωτότυπη. Αν και η πρώτη εντύπωση ήταν μέτρια, στην πορεία θυμήθηκα τις ιδιαιτερότητες της Αγγλικής γλώσσας ως προς την προφορά. Καλή.

Μέγεθος: 37,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Fotocam Pop ArtΣυνεχίζουμε με μια εφαρμογή που μου άρεσε πολύ. Πολλές φορές βλέπουμε στα social media πειραγμένες φωτογραφίες με έντονα χρώματα και “ποπ” αποχρώσεις. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε ανάλογες, εύκολα. Και φυσικά να τις μοιραστείτε ή να τις αποθηκεύσετε. Πανεύκολη στη χρήση, κάνει αυτό που υπόσχεται.

Μέγεθος: 2,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.1

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

GramoryΑν είστε λάτρεις του Instagram πιθανώς να ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε έναν client που υπόσχεται καλύτερη περιήγηση στο κοινωνικό δίκτυο με περισσότερες επιλογές. Αλλάξτε τη σειρά των φωτογραφιών σας, επεξεργαστείτε τα αγαπημένα σας και διαχειριστείτε εύκολα από μία εφαρμογή, διαφορετικούς λογαριασμούς στο Instagram. Είναι αρκετά προσεγμένη και προσφέρει αρκετές επιλογές στους χρήστες, που δεν υπάρχουν στην επίσημη εφαρμογή. Μειονέκτημά της, η έλλειψη της δυνατότητας του σχολιασμού, κάτι που το Instagram δεν επιτρέπει σε apps τρίτων. Είχαμε προτείνει πάλι την εφαρμογή στα τέλη του Ιουλίου που ήταν επίσης σε καθεστώς προσφοράς.

Μέγεθος: 5,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί για τα iPhone 5, iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

AirTycoon 3Η τελευταία πρόταση για σήμερα αφορά μάλλον τους πολύ φανατικούς των αεροπλάνων. Πρόκειται για προσομοίωση διαχείρισης εταιρείας πολιτικών αεροσκαφών. Έχει κάποιες διαφημίσεις που όμως δεν εμφανίζονται σε ενοχλητικό βαθμό.

Μέγεθος: 89,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.