ΘΕΜΑ: Review: Grand Race Simulator 3D, Stezza & Stackables

Review: Grand Race Simulator 3D, Stezza & Stackables 22/01/2016 19:25 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Grand Race Simulator 3DΞεκινάμε με έναν εξομοιωτή αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων. Αγνοήστε τη video διαφήμιση των 14 δευτερολέπτων (!) και τις αγορές εντός της εφαρμογής. Σαν παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ καλό και η αίσθηση κατά την “οδήγηση” είναι κορυφαία.

Μέγεθος: 41,5 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

StezzaΑν στο όχημά σας έχετε τη δυνατότητα της χρήσης του CarPlay, αγνοήστε αυτή την εφαρμογή. Το Stezza είναι μια πολύ καλή λύση για την αναπαραγωγή μουσικής κατά την οδήγηση. Με μεγάλα, ευδιάκριτα “κουμπιά” για να μην αποσπάται η προσοχή μας, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Στα πολύ θετικά, η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από την υπηρεσία Apple Music (στην ουσία η εφαρμογή στο background εκμεταλλεύεται την default εφαρμογή “Μουσική”).

Μέγεθος: 4,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

StackablesΟ φωτογράφος Dirk Wuestenhagen δημιούργησε πάνω από 200 εφέ υψηλής ποιότητας (layering & blending) για τις φωτογραφίες μας. Πραγματικά, σε αυτή την εφαρμογή οι δυνατότητες “πειράγματος” των φωτογραφιών μας είναι πάρα πολλές. Αγνοήστε τις αγορές εντός της εφαρμογής και απολαύστε αυτά που προσφέρονται στην βασική έκδοση που για λίγες ακόμα ώρες διατίθεται δωρεάν. Η εφαρμογή έχει εξαιρετικό “βάθος” και αξίζει να ασχοληθείτε μαζί της για αρκετή ώρα προκειμένου να μάθετε όλες τις δυνατότητές της.

Μέγεθος: 161 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.