Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: Little Xylo, Forever Lost: Episode 1 HD & XnShape

Review: Little Xylo, Forever Lost: Episode 1 HD & XnShape 22/01/2016 18:02 #1

  • Nikos Giannou
  • Το Άβαταρ του/της Nikos Giannou
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 58
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Little XyloΞεκινάμε με μια εφαρμογή που απευθύνεται περισσότερο στους μικρούς μας φίλους ή στα παιδιά των αναγνωστών μας. Πρόκειται για ένα ξυλόφωνο, στο οποίο μπορούμε να εξασκηθούμε με έτοιμες νότες / μελωδίες από γνωστά τραγουδάκια για παιδιά (γνωστά κυρίως στην Αμερική, αλλά και στην Ελλάδα).

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε (γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε μπει πολλές φορές σε αυτό το δίλημμα) αν θα θέλατε στις προτάσεις μας αλλά και στη γενικότερη θεματολογία μας να συμπεριλαμβάνουμε και προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους. Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μέγεθος: 64,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 5+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Forever Lost: Episode 1 HDΤο παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και οι γρίφοι του εξαιρετικοί, αν και μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολοι. Έχει εξαιρετικές κριτικές στο ελληνικό App Store αλλά και διεθνώς. Στην ουσία, ο ήρωάς μας ξυπνάει σε ένα άγνωστο χώρο χωρίς να θυμάται και να αναγνωρίζει τίποτα. Σε αναμονή της κυκλοφορίας του δεύτερου επεισοδίου του παιχνιδιού, οι δημιουργοί έδωσαν για μικρό χρονικό διάστημα το πρώτο, δωρεάν.

Μέγεθος: 375 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+ (ήπια θέματα τρόμου / φόβου)

Η τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

XnShapeΤελευταία πρότασή μας για σήμερα μια εφαρμογή που μετατρέπει τις φωτογραφίες μας σε μωσαϊκό. Είναι πολύ απλή στη χρήση της. Επιλέγουμε φωτογραφία και μετά διαλέγουμε από τα έτοιμα φίλτρα της. Επιπροσθέτως, μπορούμε να παραμετροποιήσουμε το αποτέλεσμα (η αλλαγή της παλέτας κάνει θαύματα). Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Μέγεθος: 9,2 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 4+

Η τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.