Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: 5 πράγματα που μπορεί να κάνει το Apple Pencil και 3 που δεν μπορεί

5 πράγματα που μπορεί να κάνει το Apple Pencil και 3 που δεν μπορεί 26/01/2016 15:32 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Τώρα που το iPad Pro εμφανίστηκε και επισήμως στην αγορά - και μαζί του και το Apple Pencil - σκεφτήκαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να δείξουμε πιο καθαρά τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει το αξεσουάρ αυτό, στο μεγάλο tablet της Apple.

Αυτό που πρέπει να ξέρουμε, είναι ότι το Apple Pencil είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο stylus. Μπορεί να κάνει αρκετές εργασίες πέρα από τη σχεδίαση, ζωγραφική ή γράψιμο και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επεκτείνει τη συνολική εμπειρία και χρηστικότητα του iPad Pro. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δε μπορεί να κάνει και καλό θα ήταν να τα γνωρίζουμε επίσης.

1 Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν ποντίκι

Αυτό μπορεί να είναι κάπως προφανές, αλλά αν είχατε κάποια απορία, τότε να ξέρετε ότι το Apple Pencil μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως και ένα ποντίκι σε υπολογιστή. Μπορούμε να ανοίξουμε εφαρμογές, να κάνουμε κύλιση σε κείμενο (ή ό,τι άλλο), να κάνουμε πλοήγηση και οτιδήποτε άλλο. Επίσης, η παρατεταμένη πίεση αναγνωρίζεται επιτρέποντας να ενεργοποιηθούν επιπλέον εντολές όπως η διαγραφή εφαρμογών, το άνοιγμα επιπλέον tabs στο Safari κλπ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.