Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Οδηγός αγοράς iPad

Οδηγός αγοράς iPad 26/01/2016 10:40 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μέχρι πριν 2 περίπου χρόνια, η αγορά ενός iPad ήταν αρκετά εύκολη. Υπήρχαν δύο μοντέλα στην κυκλοφορία: το μεγάλο και το μικρό. Διάλεγες με βάση τις ανάγκες σου και έπαιρνες αυτό που θα τις κάλυπτε -τελεία και παύλα.

Όμως από πέρυσι, με την εμφάνιση νεότερου και ανανεωμένου υλικού (hardware), αποκτήσαμε ξαφνικά ένα αρκετά μεγάλο αριθμό διαφορετικών μοντέλων όπως τα: iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, and iPad Air 2 και με την παρουσίαση του iPad Pro φέτος τα πράγματα σίγουρα πια περιπλέκονται. Ξαφνικά τα iPad έγιναν σχεδόν όσα και τα Mac και τελικά ποιες είναι οι διαφορές;Βέβαια μπορούμε να πούμε - μετά την παρουσίαση και του iPad Pro - ότι οι διαφορές πάνε με το μέγεθος (και μαζί ακολουθεί και η τιμή) και εκεί να κλείσει το θέμα. Όμως το iPad Air και το iPad Air 2, έχουν ίδιο μέγεθος και το ίδιο ισχύει για τα iPad Mini 2 και 4. Όπερ, τι γίνεται εδώ; Ποιες είναι οι διαφορές και κατά πόσον αξίζουν τη διαφορά στην τιμή;

Τι αξία έχει μία οθόνη 13 ιντσών αν αυτό που μας νοιάζει είναι η φορητότητα; Και σε τι χρησιμεύει το τελευταίας κοπής τσιπ γραφικών αν παίζουμε παιχνίδια αραιά έως ποτέ; Τέτοιες ερωτήσεις και άλλες ακόμη είναι που θέλουμε να απαντήσουμε στο άρθρο μας εξετάζοντας από πιο κοντά τα τρέχοντα μοντέλα και δημιουργώντας αυτό τον οδηγό αγοράς που - πιστεύουμε - θα σας βοηθήσει να βγάλετε μια άκρη για το μοντέλο που θα σας καλύψει, αφού διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου και σταθμίσετε προσεκτικά τις ανάγκες σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.