Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Apple Pencil: το μυστικό όπλο του iPad Pro

Apple Pencil: το μυστικό όπλο του iPad Pro 26/01/2016 10:00 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple, την Τετάρτη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την κυκλοφορία του iPad Pro, ένα μεγαλύτερο και πιο «δυνατό» iPad. Αν και σε γενικές γραμμές μοιάζει σαν ένα μεγαλύτερο iPad Air, το iPad Pro έχει ένα μυστικό όπλο: το στυλό του. Η Apple το ονόμασε Apple Pencil.
Το Apple Pencil έρχεται για άλλη μια φορά να διαψεύσει τον Steve Jobs, ο οποίος έλεγε πάντα ότι κανείς δεν χρειάζεται γραφίδα αφού ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς την οθόνη αφής είναι το ίδιο μας το δάκτυλο. Όμως, όταν έχουμε να κάνουμε με γραφικές τέχνες ή επεξεργασία εικόνας, τότε χρειαζόμαστε ένα εξειδικευμένο εργαλείο.

Το μολύβι αντιλαμβάνεται τη θέση, τη δύναμη και την κλίση. Συνδέεται με lightning connector ώστε να το φορτίζετε απευθείας με το iPad όταν δεν το χρησιμοποιείτε.Κατά τη διάρκεια του event, η Apple προσκάλεσε τη Microsoft να δοκιμάσει το Microsoft Office με το Apple Pencil αλλά και την Adobe να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο app, το Adobe Photoshop FX, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Apple Pencil.

Το πολύτιμο αξεσουάρ του iPad Pro, το Apple Pencil, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην αγορά και θα στοιχίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $99. Το μόνο που μένει να εξακριβωθεί είναι αν θα μπορεί να λειτουργήσει με τα ήδη υπάρχοντα iPads.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 26/01/2016 10:00 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.