Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: iPad Air 3 |Ανανέωση με 4 ηχεία και οπίσθιο LED flash;

iPad Air 3 |Ανανέωση με 4 ηχεία και οπίσθιο LED flash; 26/01/2016 09:34 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H επομένη γενιά iPad - και αναφέρομαι στο iPad Air 3, - θα παράγει ήχο από μία σειρά 4 ηχείων όπως το iPad Pro, αποκτώντας κι ένα LED Flash δίπλα στην οπίσθια κάμερα, σύμφωνα με σχέδια, τα οποία διέρρευσαν από την τεχνολογική ιστοσελίδα Nowhereelse.fr. Η ιστοσελίδα δεν είναι σε θέση να μας εγγυηθεί για την ακρίβεια αποτύπωσης των σχεδίων, όμως η αναφορά κάνει λόγο για αξιόπιστη πηγή, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες από την ίδια, 2-3 φορές κατά το παρελθόν.

Εάν τα σχέδια αποδειχθούν αληθινά, τότε το iPad Air 3 αναμένεται να διαθέτει δύο ηχεία στο επάνω μέρος και δύο στο κάτω όπως ακριβώς το iPad Pro. Η συμπερίληψη ενός LED flash στην οπίσθια πλευρά δεν μας συγκινεί ιδιαίτερα. Θεωρούμε πως το iPad δεν είναι μια συσκευή κάμερας - με την παραδοσιακή έννοια - καθώς πολύ λίγοι ιδιοκτήτες αυτές τις συσκευές για να συλλαμβάνουν φωτογραφίες. Η Apple ίσως ψάχνει τρόπους για να τονώσει την πτωτική πορεία πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας συσκευών.Η ανακοίνωση της νέας αναβαθμισμένης συσκευής iPad Air 3, φημολογείται πως θα γίνει σε εκδήλωση της Apple προς τα μέσα ενημέρωσης, μέσα στο Μάρτιο, παράλληλα με μία νέα μικρότερη συσκευή iPhone 4 ιντσών κι ένα αναβαθμισμένο Apple Watch. Πολύ λίγα στοιχεία έχουμε για τη συσκευή iPad Air 3, όπως το ό,τι δεν θα διαθέτει τεχνολογία οθόνης 3D Touch, αλλά θα φέρει επεξεργαστή A9 ή A9X, οθόνη TFT Oxide, Smart Connector και βελτιωμένες κάμερες.

Η οθόνη τεχνολογίας TFT Oxide είναι ένα νέο στοιχείο, το οποίο θα επιτρέψει την προβολή ομοιόμορφων αποχρώσεων, έντονη φωτεινότητα και βελτιωμένη αντίθεση από την οθόνη του iPad Air 3. Η νέα οθόνη θα μπορούσε επίσης να υιοθετήσει την refresh rate τεχνολογία του iPad Pro, μειώνοντας την ενέργεια όταν προβάλλονται στατικές εικόνες στην οθόνη, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Αξίζει να σημειώσουμε πως η τελευταία αναβάθμιση που έχει δεχθεί από την Apple η συσκευή iPad Air, χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2014.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 26/01/2016 09:38 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.