Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Πλήρης οδηγός ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Apple Watch

Πλήρης οδηγός ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω Apple Watch 22/01/2016 23:52 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
To Apple Watch, που πολλοί από εσάς αδημονείτε να το προσθέσετε στην iOS συλλογή σας, μπορεί να υπερηφανεύεται για πάρα πολλές λειτουργίες, από τον έλεγχο της προπόνησής σας, τις "κοινωνικές σας ανησυχίες" τα παιχνίδια και μην ξεχνάμε πως λέει και την ώρα.

Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά του είναι και η εφαρμογή, μηνυμάτων. Σας επιτρέπει να απαντήσετε σε ένα εισερχόμενο μήνυμα, απευθείας ή να στείλετε ένα νέο μήνυμα κειμένου, χωρίς να βγάλετε από την τσέπη σας το iPhone.Εάν είστε κάτοχος ενός Apple Watch και λάβετε ένα μήνυμα κειμένου, έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε και να αλληλεπιδράσετε άμεσα, χωρίς τη χρήση του iPhone σας. H συσκευή σας Apple Watch, θα σας ενημερώσει για τη λήψη του, με μία ελαφριά ενόχληση στο καρπό σας, μέσω της τεχνολογίας "Taptic" και μία ηχητική ειδοποίηση θα ακουστεί, αν η συσκευή σας δεν βρίσκεται σε κατάσταση σίγασης.

Κοιτώντας το Apple Watch, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τον αποστολέα του μηνύματος, ακολουθούμενη από την εμφάνιση του ίδιου του μηνύματος. Με τη χρήση του Dgital crown, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να εμφανίσετε τις επιλογές "Απάντησης" ή "Απόρριψης". - Τόσο απλά.


Διαβαστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.