Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Λήψη και πραγματoποίηση κλήσης κάνοντας χρήση του Apple Watch

Λήψη και πραγματoποίηση κλήσης κάνοντας χρήση του Apple Watch 22/01/2016 23:50 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ένα από τα δεκάδες χαρακτηριστικά τα οποία διαφοροποιούν το Apple Watch από τις υπόλοιπες wearable συσκευές, είναι η δυνατότητα των χρηστών να απαντήσουν σε κλήσεις ή να καλέσουν τους δικούς τους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας το ρολόι τους. Με τη δυνατότητα αυτή θα ασχοληθούμε παρακάτω.

Παρότι στο μυαλό ξυπνά ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με το Apple Watch στην πραγματικότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, μέσω του καρπού σας. Εμείς θα σας αναλύσουμε πως μπορείτε να λάβετε ή να πραγματοποιήσετε κλήσεις, ώστε να πάρετε μία γεύση, πριν αποκτήσετε τη δημοφιλή συσκευή.Κατά τη διάρκεια μία εισερχόμενης κλήσης, το Apple Watch θα σας ειδοποιήσει γι' αυτή, μέσω μίας ανεπαίσθητης δόνησης, ακολουθούμενη από ήχο κλήσης (εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη σίγαση). Κοιτώντας τη συσκευή σας εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, καθώς και δύο εικονικά πλήκτρα απάντησης και απόρριψης.

Εάν επιθυμείτε να απαντήσετε στην εισερχόμενη κλήση, θα πρέπει να αγγίξετε το πράσινο πλήκτρο. Στη συσκευή υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, έτσι ώστε να είστε σε θέση να συνομιλήσετε με τον καλούντα, χωρίς την ανάγκη χρήσης του iPhone σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.