Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Το 6% των Αμερικανών θα αγοράσουν το Apple Watch

Το 6% των Αμερικανών θα αγοράσουν το Apple Watch 22/01/2016 22:18 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Στην Αμερική κάποιοι ετοιμάζουν ήδη το σάκο επιβίωσης για να μπορέσουν να στηθούν στην ουρά από τη νύχτα προκειμένου να προλάβουν να πάρουν ένα Apple Watch. Σύμφωνα μάλιστα με μια πρόχειρη δημοσκόπηση των Reuters and Ipsos, περίπου το 6% των Αμερικανών ετοιμάζονται να το αγοράσουν.
Κι αν το νούμερο 6% δε σας λέει πολλά, τότε να το κάνουμε πιο "λιανά". Αν όλοι όσοι ανήκουν σ' αυτό το 6% αποφασίσουν να αγοράσουν όντως το ρολόι - και αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η εν λόγω στατιστική παρουσιάζει ένα περιθώριο λάθους 2,6% - τότε αυτό αντιστοιχεί σε 15 εκατομμύρια πωλήσεις Apple Watch. στην Αμερική μόνον!Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι προ-παραγγελίες του Apple Watch έφτασαν το 1 εκατομμύριο την πρώτη μέρα μόνο!
Για παράδειγμα , οι μέχρι τώρα πωλήσεις των ρολογιών που συνοδεύουν τα Samsung Galaxy, βρίσκονται μετά βίας γύρω στα 1,2 εκατομμύρια. Οι στατιστικές μέχρι τώρα υπολόγιζαν ότι η αγορά για τα smartwatch δε θα ξεπερνούσε τα 6,8 εκατομμύρια μονάδων, το πολύ. Και σ' αυτό το νούμερο υπολογίζονταν όλες οι μάρκες ταυτόχρονα. Είναι φανερό λοιπόν, ότι η δημοσκόπηση που εμφανίζει το ποσόν των 15 εκατομμυρίων κομματιών για την Apple μόνο, τινάζει τις στατιστικές στον αέρα. Και πιθανότατα δίνει μια τεράστια ώθηση στην εν λόγω αγορά, όπως γίνεται συνήθως όταν η Apple μπαίνει σε μια αγορά. Η επιτυχία των iPod, iPhone, iPad, φαίνεται να επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά. Φαίνεται πως αυτή η εταιρία έχει το άγγιγμα του Μίδα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 22/01/2016 22:18 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.