ΘΕΜΑ: 19 ώρες θα αντέχει η μπαταρία του Apple Watch σε μικτή χρήση

19 ώρες θα αντέχει η μπαταρία του Apple Watch σε μικτή χρήση 22/01/2016 21:50 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Παρότι το προηγούμενο διάστημα δεν έχει γίνει κάποια αναλυτική ενημέρωση σχετική με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τώρα, καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία λανσαρίσματος του Apple Watch υπάρχουν αναφορές σχετικά με τις επιδόσεις της μπαταρίας του. Αυτές φυσικά έχουν σχέση με το πόσες ώρες το φοράμε στον καρπό μας και κυρίως με τη χρήση που του κάνουμε.

Η Apple σχεδίασε βασικά το Apple Watch κατά τρόπο που να μπορεί να διαρκέσει μία ολόκληρη μέρα αν χρησιμοποιηθεί κατά βάση με παθητικό τρόπο και λιγότερο με ενεργητικό. Για να ακριβολογούμε στόχος της είναι το ρολόι να αντέχει 2,5 με 4 ώρες ενεργητικής χρήσης και 19 ώρες μικτής-ενεργητικής και παθητικής-χρήσηςΥπάρχει επίσης η διαβάθμιση στην κατανάλωση της μπαταρίας ανάλογα με το αν κάποιος παίζει παιχνίδια, χρησιμοποιεί συνηθισμένες εφαρμογές ή χρησιμοποιεί εφαρμογές που παρακολουθούν την φυσική κατάσταση.

Σε standby κατάσταση η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φθάνει έως και 3 μέρες ενώ σε sleep mode μπορεί να αντέξει έως και 4 μέρες. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό η Apple να έχει κατορθώσει η διάρκεια ζωής του Apple Watch να είναι 2-3 μέρες είτε σε κατάσταση αναμονής είτε σε χαλαρή χρήση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.