Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: 5 λόγοι για να μην αγοράσετε τώρα το Apple Watch

5 λόγοι για να μην αγοράσετε τώρα το Apple Watch 22/01/2016 21:10 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναρτήσει άρθρο με επιχειρήματα, προκειμένου να αποδείξουμε πως αξίζει να επενδύσετε στην αγορά ενός Apple Watch, παρά σε μία οποιαδήποτε άλλη wearable συσκευή του ανταγωνισμού.


Συγκεκριμένα είχαμε αναφέρει πως η νέα συσκευή της Apple, Apple Watch συμμετέχει στο οικοσύστημα της Apple κι αναμένεται να επικρατήσει στην αγορά, λόγω των καταστημάτων λιανικής πώλησης, όπου ο πελάτης έρχεται σε άμεση επαφή με το προϊόν.


Επιπλέον μετράει εκατομμύρια υποψήφιους αγοραστές, καθώς η wearable συσκευή της Apple, συνεργάζεται άψογα με το υπόλοιπο οικοσύστημα συσκευών της. Αναφέραμε το πόσο εύκολο είναι να λάβετε μία εισερχόμενη κλήση ή ένα μήνυμα κειμένου, αλληλεπιδρώντας μοναδικά, είτε απαντώντας απευθείας από το Apple Watch είτε αποστέλλοντας ένα κινούμενο σχέδιο ως απάντηση.

Είπαμε ακόμη πως μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική και να περιηγηθείτε στη συλλογή σας. Στα πλεονεκτήματα μπορείτε να προσθέσετε την εφαρμογή "Χάρτες" καθώς δεν απαιτεί να παρακολουθείτε συνέχεια την οθόνη. Με την υιοθέτηση της τεχνολογίας taptic, η συσκευή σας ειδοποιεί με μία μικρή ενόχληση (ανεπαίσθητη δόνηση διαφορετικής έντασης), εάν πρέπει να στρίψετε αριστερά ή δεξιά.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.