Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Παρουσίαση: Apple TV 3

Παρουσίαση: Apple TV 3 22/01/2016 20:59 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Πρόσφατα η Apple, στο καθιερωμένο πια event του Σεπτεμβρίου, παρουσίασε την αναβαθμισμένη Apple TV 4 που θα έχει επιπλέον δυνατότητες πέρα από το streaming και την ενοικίαση ή αγορά ταινιών, να δούμε και άλλες υπηρεσίες στο Διαδίκτυο, να παίζουμε παιχνίδια που θα κατεβάζουμε από το AppStore της συσκευής και τη μετατρέπει έτσι σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο οικιακής διασκέδασης. Στα προηγούμενα μοντέλα χρειαζόταν να κάνουμε jailbrake για να έχουμε κάποιες επιπλέον δυνατότητες και πάλι, ανάλογα με το μοντέλο (δείτε εδώ).

Ας δούμε όμως το μέχρι τώρα υπάρχον μοντέλο της Apple TV (3), το οποίο θα συνεχίσει να κυκλοφορεί παράλληλα με το 4 - όπως λέγεται λόγω διαφορών και τιμής. Το τρέχον μοντέλο λοιπόν έχει παρουσιαστεί στην αγορά από το Μάρτιο του 2012, αναβαθμίζοντας το προηγούμενο μοντέλο (2) με ένα ταχύτερο επεξεργαστή και ένα πιο πλήρες και ανανεωμένο μενού.Η μεγαλύτερη αλλαγή ωστόσο, ήταν η ανανεωμένη δυνατότητα για streaming περιεχομένου full 1080p HD καθώς το προηγούμενο μοντέλο μπορούσε να απεικονίσει μόνο μέχρι 720p ανάλυση, κάτι που ήταν και το μόνο που υπήρχε στο iTunes Store σαν περιεχόμενο ούτως η άλλως. Βέβαια, λόγω της κυκλοφορίας του νέου μοντέλου, το περιεχόμενο του iTunes Store, όσον αφορά τις ταινίες, αναβαθμίστηκε πια σε πλήρη ανάλυση HD.

Επιπλέον της ενοικίασης ταινιών από το Store, η Apple TV 3 λειτουργεί και σαν Internet browser για επιλεγμένους διαδικτυακούς τόπους όπως π.χ. το Youtube, Vimeo, Netflix, iCloud, να ακούσουμε Podcasts, αλλά και το σπουδαιότερο, να δέχεται μέσω του AirPlay, πέρα από ταινίες, και άλλο περιεχόμενο (όπως παιχνίδια) από συσκευές iOS ή από υπολογιστές Mac και να μπορείτε να παίξετε έτσι στην τηλεόρασή σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.