Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Αλλαγή από Android σε iPhone

Αλλαγή από Android σε iPhone 28/01/2016 17:53 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Αν αποφασίσατε να περάσετε από τον κόσμο του Android στον θαυμαστό κόσμο του iPhone κάνετε σίγουρα μια σπουδαία επιλογή. Όμως αν χρησιμοποιούσατε το Android για αρκετό καιρό, είναι πιθανόν ότι θα έχετε μαζέψει ένα σεβαστό αριθμό, επαφών, τραγουδιών, εφαρμογών, βίντεο κλπ, κλπ που σίγουρα δε θα θέλατε να χάσετε, αλλά να μεταφέρετε στη καινούρια iOS συσκευή σας. Είναι λοιπόν λογικό, ότι θα έχετε απορίες όσον αφορά τον τρόπο που θα μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας και ερωτηματικά για το αν αυτό γίνεται.

Ευτυχώς για σας, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και, είναι αλήθεια, ότι τώρα πια μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα σχεδόν στη νέα iOS συσκευή σας κι εμείς θα σας πούμε τι να προσέξετε.

1. iTunes

Ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα που θα χρειαστείτε να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας (Mac ή PC), είναι το iTunes της Apple. Στο Android οι χρήστες χρησιμοποιούν πολλές διαφορετικές εφαρμογές για να συγχρονίζουν και να μεταφέρουν τα αρχεία τους μεταξύ υπολογιστή και smartphone, αλλά στο σύμπαν της Apple μια εφαρμογή μόνο είναι απαραίτητη: το iTunes. Και δεν είναι προαιρετικό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 28/01/2016 17:54 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.