ΘΕΜΑ: 18 αδιάβροχα Android smartphone

18 αδιάβροχα Android smartphone 28/01/2016 16:33 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ποιος λέει ότι τα ηλεκτρονικά και το νερό δεν κάνουν μαζί; Κινητά που αντέχουν στη βροχή, μια βουτιά στη μπανιέρα, ή σε μια πισίνα, δεν είναι πια σπάνιο φαινόμενο. Και δε μιλάμε για κάτι «τούβλα» καλυμμένα με ειδικές λαστιχένιες θήκες - ειδικής κατασκευής. Είναι δυνατόν να έχουμε ένα πολύ όμορφο, τελευταίας γενιάς τηλέφωνο που να είναι σε θέση να αντέξει και τις περιπέτειες με το νερό χωρίς να πάθει τίποτε.

Ίσως η δουλειά σας να είναι τέτοια που να εμπεριέχει κινδύνους αυτού του είδους. Αν λοιπόν είναι έτσι, ή απλά θέλετε ένα τηλέφωνο αδιάβροχο για περισσότερη σιγουριά, τότε δείτε την παρακάτω λίστα με τα 18 αδιάβροχα Android smartphone που βρήκαμε για σας.

Η κλίμακα προστασίας Ingress

Όταν μιλάμε για προστασία από το νερό, μιλάμε συνήθως για ένα σύστημα βαθμολογίας που θα το δείτε σαν «ΙΡ». Τα αρχικά αυτά έχουν να κάνουν με την «Ingress Protection» (κλίμακα προστασίας Ingress) και είναι συνήθως ένας αριθμός που δείχνει το επίπεδο προστασίας της συσκευής από νερό και σκόνη. Το πρώτο ψηφίο αναφέρεται στην προστασία από στερεά σωμάτια (σκόνη) και το δεύτερο στα υγρά. Προσθέσαμε ακόμη και τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να ξέρετε πέρα από αυτό, για καλύτερη κατανόηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.