ΘΕΜΑ: FaceTime στο Android;

FaceTime στο Android; 28/01/2016 15:59 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το FaceTime της Apple δεν ήταν το πρώτο εργαλείο βίντεο-κλήσεων στον κόσμο. Ωστόσο, είναι το πιο γνωστό, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και σίγουρα αυτό που θέλουν οι περισσότεροι να έχουν. Από την άλλη, το Android της Google είναι φημισμένο για την ανοιχτή αρχιτεκτονική του (αλλά ας μην υπερβάλλουμε γι' αυτό), που σημαίνει ότι οι χρήστες του μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τη συσκευή τους (γι' αυτό είπα να μην υπερβάλλουμε).

Είναι όμως αλήθεια ότι οι χρήστες του Android συνηθίζουν να κάνουν κάθε είδους "χακεριά" και μικρο-ρύθμιση προκειμένου να ενεργοποιήσουν μια πληθώρα δυνατοτήτων στις συσκευές τους. Και έτσι, έρχεται το εύλογο ερώτημα: "Αν και το Facetime είναι της Apple και υπάρχει μόνο στις iOS συσκευές, υπάρχει κάποια δυνατότητα να το "τρέξουμε" και στο Android;"
https://www.ired.gr/blog/item/1901-facetime-on-android.html

Εκ πρώτης όψεως και μετά μεγάλης μου λύπης σας λέω "Όχι". Αλλά μια στιγμή, αυτή δεν είναι όλη η απάντηση. Αν και το Facetime δεν τρέχει στο Android, αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορούμε να έχουμε βίντεο-κλήσεις στο Android με τον ίδιο τρόπο όπως και με το Facetime και μάλιστα, μπορούμε να επικοινωνούμε με οποιονδήποτε, ασχέτως πλατφόρμας. Γι, αυτό, μείνετε μαζί μας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745