Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Η Google μπορεί να οδηγηθεί σε ένωση του Android και του Chrome ...

Η Google μπορεί να οδηγηθεί σε ένωση του Android και του Chrome ... 28/01/2016 15:45 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σε λίγα χρόνια εκτός από τα Smartphones και τα Tablets, θα δούμε υπολογιστές, λάπτοπ και άλλες συσκευές να υποδέχονται το λειτουργικό σύστημα Android.

Η Google έχει το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα σε φορητές συσκευές. Η προσπάθεια με το Chrome OS δεν ήταν και τόσο πετυχημένη, αλλά η Google δεν θα μπορέσει να διακόψει το Project γιατί οι κατασκευαστές των Chromebook είναι ικανοποιημένοι από τον αριθμό των πωλήσεων.

Σίγουρα όμως η Google δεν είναι ικανοποιημένη καθώς οι πωλήσεις των Chromebook καταλαμβάνουν μόλις το 3% της αγοράς.

Το μεγάλο στοίχημα είναι για το μέλλον. Η Microsoft ήδη με τα Windows 10 κάνει μία πολύ τολμηρή κίνηση. Δίνει την δυνατότητα στους προγραμματιστές να κατασκευάσουν μία εφαρμογή μόνο μία φορά και αυτή να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές, PC, Laptop, Tablet και Smartphone. Ακόμη τα Windows 10 μπορούν να τρέξουν εφαρμογές από τα Windows 7 και 8.

Η Apple από την άλλη πλευρά με το iPad Pro θα χρειαστεί να προσφέρει πιο ισχυρές εφαρμογές στο iOS 9 για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του νέου hardware.

Παρατηρώντας όλα τα μεγάλα Tablet με αποσπώμενα πληκτρολόγια από τις μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας καταλαβαίνουμε ότι εκεί θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.