Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Group text messaging σε iPhone & Android

Group text messaging σε iPhone & Android 28/01/2016 14:43 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
α group text messages ή μηνύματα σε ομάδα είναι εξαιρετικά βολικά γιατί σας επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα κειμένου σε πολλά άτομα ταυτόχρονα και εκείνα μπορούν να απαντήσουν άμεσα στην ίδια ομάδα. Αν ο αριθμός των ατόμων είναι μεγάλος, τα ομαδικά μηνύματα είναι η καλύτερη λύση.

Ωστόσο, όταν οι αποδέκτες διαθέτουν διαφορετικές συσκευές, Android και iPhone, ίσως εμφανιστούν κάποια προβλήματα. Το πιο συχνό είναι ότι ενώ το μήνυμα-απάντηση θα πρέπει να αποσταλεί σε όλους ταυτόχρονα, στην ουσία αποστέλλεται στον καθένα ξεχωριστά και δεν υπάρχει η δυνατότητα interaction από την ομάδα.

Για παράδειγμα, θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου σε μια ομάδα αλλά ένας από τους αποδέκτες έχει Android. Όταν απαντήσει, το μήνυμά θα σταλεί μεμονωμένα στον καθένα ξεχωριστά και όχι στο group, και αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε κάποιους χρήστες.

Για να μην έχετε τέτοιου είδους προβλήματα όταν στέλνετε ομαδικά μηνύματα, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εφαρμογές και αποφύγετε την παραδοσιακή ανταλλαγή μηνυμάτων. Φυσικά, όλοι οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν την εφαρμογή που θα επιλέξετε αλλά αυτό είναι το πιο εύκολο στην όλη ιστορία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.